Γιατί ο Θανάσης Τσαλταμπάσης δεν ήθελε να συνεργαστεί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε στην εκπομπή I Love Σου Κου και μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν ήταν ακόμα παιδί.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αρχικά για την παιδική του ηλικία και τη σχέση που ανέπτυξε με το θέατρο από τα 9 του μόλις χρόνια.

«Πήγαινα από πολύ μικρός στο θέατρο μαζί με τους γονείς μου. Μαγευόμουν χωρίς να καταλαβαίνω τίποτα. Στα 9 μου έτη έπαιξα στην πρώτη μου θεατρική παράσταση κι ένιωσα απελευθέρωση. Ήμουν τόσο ντροπαλό παιδί και πάνω στη σκηνή ένιωθα ακριβώς το αντίθετο. Ακολούθησα κατά γράμμα τις συμβουλές του σκηνοθέτη και ένιωσα τόσο ωραία και από τότε έλεγα πάντα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός.

Από το Κρατικό Θέατρο προσέγγισαν τους γονείς μου για μία πιο μόνιμη συνεργασία, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας πως θα αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω όταν κλείσω τα 18. Και καλύτερα να σας πω την αλήθεια, γιατί ένα παιδί 9 ετών δεν μπορεί να καταλάβει πολλά πράγματα.

Πάντως όλες οι εμπειρίες που είχα στο μεσοδιάστημα μέχρι να γίνω ηθοποιός, έχουν επηρεάσει πολύ τον τρόπο με τον οποίο παίζω σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Σκεφτόμουν μήπως δεν πήγαινα»

Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας τον λόγο που σκεφτόταν να την απορρίψει.

«Θέλω να πιστεύω πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάτι είδε σε εμένα γι’ αυτό και με επέλεξε, στεναχωρήθηκα όμως γιατί τότε ήθελε να κόψω το μαλλί μου και το σκεφτόμουν μήπως δεν πήγαινα γιατί εγώ δεν ήθελα. Εγώ τότε δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι έπαιζε δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

in.gr