Γιατί όσοι κοιμούνται γυμνοί, είναι πιο αδύνατοι, υγιείς και νέοι!

20150128214003676667Screenshot_116-600x457

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα κοιμάσαι γuμvός τον χειμώνα, όταν οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές. Αυτήν την περίοδο όμως, που ο καιρός στο επιτρέπει, προς το παρόν, έχεις πολλούς λόγους να το κάνεις για να βελτιώσεις την υγεία, τη φόρμα και τη σ3ξουαλική σου ζωή.

Συγκεκριμένα, όταν κοιμάσαι γuμvός:

√ Αδυνατίζεις και μειώνεις την αποθήκευση του λίπους.Όταν κοιμόμαστε με χοντρά ρούχα, η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει με αποτέλεσμα την αύξηση της κορτιζόλης, της ορμόνης που ευθύνεται για το αίσθημα της πείνας. Αυτό σημαίνει ότι ξυπνάς με περισσότερη πείνα και λιγούρες. Επίσης, η υψηλή έκκριση κορτιζόλης αυξάνει την αρτηριακή πίεση, την όρεξη για ζάχαρη και γλυκά και διαταράσσει τα επίπεδα των σακχάρων και των ορμονών, με αποτέλεσμα την αποθήκευση περισσότερου λίπους στο σώμα.

√ Αποτρέπεις την εμφάνιση ρυτίδων. Όταν η θερμοκρασία του σώματος είναι υψηλή, τότε εμποδίζεις την παραγωγή των αντι-γηραντικών ορμονών, κάτι που οδηγεί σε πρόωρη γήρανση.

√ Έχεις βαθύτερο και ποιοτικότερο ύπνο, που σε βοηθά να νιώθεις πιο ξεκούραστος και υγιής. Σύμφωνα με μελέτες, οι υψηλές θερμοκρασίες του σώματος ευθύνονται για την εμφάνιση αϋπνίας και διαταραχών στον ύπνο.

√ Έχεις καλύτερη σ3ξουαλική ζωή με τον σύντροφό σου, αφού η επαφή του γυμνού σώματος αυξάνει την έκκριση οξυτοκίνης, της ορμόνης που συνδέεται με τη σ3ξουαλική διέγερση και την ανεβασμένη λίμπιντο.

ΠΗΓΗ : http://www.faysbook.gr/