Γιώργος Λαμπάτος: Άλλαξε η ζωή του – Το νέο σπίτι και οι προτάσεις για δουλειά

Προς το καλύτερο άλλαξε η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου μετά από την έκκληση για βοήθεια που εξέφρασε πριν από μερικές μέρες, όταν μοιράστηκε την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την δύσκολη καθημερινότητά του.

Οι δυσμενείς συνθήκες στις οποίες βρίσκεται, συγκίνησαν τόσο τους συναδέλφους του, όσο και το κοινό, που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν με διάφορους τρόπους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, ο Γιώργος Λαμπάτος φεύγει από το υπόγειο των 15 τ.μ. στο οποίο ζούσε έως τώρα, καθώς βρήκε νέο σπίτι, το οποίο του το χαρίζει η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού, στη μνήμη του, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον Γιώργο Λαμπάτο μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας” είπε ο ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα, ενώ, συγκινημένος, επιβεβαίωσε το “δώρο”, λέγοντας: “Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω”.

Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει αρχίσει να δέχεται πολλές προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία (παίζει κιθάρα) στα δυτικά προάστια όσο και από θέατρα της Αθήνας. “Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε” δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Τι είχε δηλώσει για την κατάστασή του ο Γιώργος Λαμπάτος
Την προηγούμενη βδομάδα, σε συνέντευξή του στην Espresso, ο Γιώργος Λαμπάτος είχε αποκαλύψει πως τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα, ζώντας σε ένα υπόγειο 15 τ.μ.

“Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα” είχε πει, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Επίσης, είχε δηλώσει: “Το επόμενο, όμως, βήμα είναι, είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στον δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο”.

“Οι γονείς μου μού άφησαν ένα σπιτάκι στην Πρέβεζα, το οποίο είναι υποθηκευμένο. Με την τράπεζα έκανα έναν διακανονισμό να δίνω 110 ευρώ το μήνα για να το σώσω και να έφευγα να πήγαινα εκεί να μείνω. Όμως πώς να το σώσω όταν το μήνα παίρνω 220 ευρώ; Κι έτσι το μόνο που έχω είναι όσα έχω εδώ μέσα σε αυτό το υπόγειο” είχε προσθέσει.

Οι δηλώσεις του είχαν πάρει μεγάλη έκταση στο διαδίκτυο, με τον Γιώργο Λαμπάτο σε μετέπειτα δηλώσεις του, να λέει πως δεν ζητά ελεημοσύνη, αλλά δουλειά για να εργαστεί και να βγάλει τα προς το ζην.

news247.gr