Γιώργος Μαρίνος: Έτσι είναι σήμερα – Που βρίσκεται, ποια είναι η κατάσταση της υγείας του; (βίντεο)

Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλοί δεν γνώριζαν που βρίσκεται και τι κάνει.

Το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου στην εκπομπή “Επί Τόπου” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μια φωτογραφία, η οποία απεικόνιζε πώς είναι σήμερα ο 85χρονος showman.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται πλέον σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και πώς ο ίδιος πάσχει από άνοια.

Όσα είπε η Τζώρτζια Συρίχα για τον Γιώργο Μαρίνο

«Βρίσκεται σε μια κλινική των Νοτίων Προαστίων που είναι μαζί με πολλούς ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος που τον βλέπεις κατεβαίνει με τη φόρμα του, παίρνει το πρωινό του, ξυπνάει νωρίς το πρωί και κατεβαίνει στο σαλόνι. Συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους τρόφιμους, κάνει πολλή πλάκα και δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση. Τους κάνει αστεία, τραγουδάει και έχει ραδιόφωνο στο δωμάτιό του και ακούει Νταλάρα.

Αν πας να του μιλήσει, θα σου απαντήσει, είναι πρόσχαρος. Έχει άνοια, δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν του. Δεν θέλει να θυμάται; Κανείς δεν γνωρίζει. Έχει φύγει πολύ μακριά από όλο αυτό. Άμα τον ρωτήσεις “Ξέρεις ποιος είσαι; Θυμάσαι ότι έχεις γνωρίσει μεγάλη δόξα;”. Σου λέει “Άστα αυτά, πάμε να πούμε ένα τραγουδάκι”. Φεύγει εντελώς. Είναι καλά στην υγεία του παθολογικά. Έχει παρέες, έχει μια απίστευτη ζωντάνια. Διαβάζει πολλά βιβλία. Όταν τον συνάντησα ήταν ιδιαίτερα φιλικός. Είχαμε στο παρελθόν μια ιδιαίτερη σχέση και είχα συναναστραφεί και σε φιλικό επίπεδο», είπε μεταξύ άλλων η Τζώρτζια Συρίχα, η οποία συνάντησε τον Γιώργο Μαρίνο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

fthis.gr