Γρηγόρης Αρναούτογλου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την παρουσίαση της «Φάρμας»: «Αυτό που είπα ήταν λάθος μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τη δήλωση που είχε κάνει για εκείνον, σχετικά με την παρουσίαση της «Φάρμας».

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ κι εκεί τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Καλά κάνετε και μου το ρωτάτε αυτό για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Όταν το διάβασα στην εφημερίδα ότι θα παρουσιάσει τη “Φάρμα”, δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε λίγο περίεργο ότι ένας σεφ θα παρουσιάσει τη “Φάρμα”, ίσως γιατί την έχω παρουσιάσει και ξέρω τις δυσκολίες των ριάλιτι παιχνιδιών», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε μιλήσει, ξέρω μόνο ότι είναι ένας εξαιρετικός σεφ. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου, ούτε συνέντευξη του έχω πάρει. Θέλω όμως να του ζητήσω συγγνώμη, γιατί λέω “γιατί εγώ τώρα να βγάλω αυτή τη σκέψη;”. Από την άλλη, βέβαια, κάνω ραδιόφωνο και εκεί, λέω αυτό που νιώθω. Γιατί όμως τον στεναχώρησα αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί τον κρίνεις πριν τον δεις; Γιατί κάνεις αυτό που δεν γουστάρεις;».

Τέλος, τόνισε: «Μπορεί ο άνθρωπος να βγει και να είναι καταπληκτικός. Να τον δούμε πρώτα και μετά να πούμε ναι ή όχι. Αυτό που είπα εγώ ήταν λάθος μου».

protothema.gr