Γρηγόρης Πετράκος σε κανάλια: «Κάνω εμετό στη μούρη σας» (βίντεο)

Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι πολέμιος του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό και κατά καιρούς έχει εκφραστεί αρνητικά για την πρόληψη εναντίον της νόσου που έχει εξελιχθεί σε πανδημία παγκοσμίως, ενώ ήταν αντίθετος και με την απόφαση συναδέλφων του να τραγουδήσουν σε νυχτερινά κέντρα, μόνο για εμβολιασμένους.

Ο τραγουδιστής, παρά το γεγονός ότι είχε σχολιάσει αρνητικά τον Πάνο Κιάμο, ο οποίος εργάζεται σε covid free μαγαζί, τελικά θα δουλέψει κι εκείνος με αυτόν τον τρόπο και αυτό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Γρηγόρης Πετράκος βλέποντας τον σάλο που δημιουργήθηκε, ανέβασε ένα βίντεο – ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και κατακεραύνωσε τα κανάλια που τον σχολίασαν.

«Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;

Κωλοτούμπα! Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα! Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι.

Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;», είπε μεταξύ άλλων.

znews.gr