Γυναίκα έχασε 8 εκατομμύρια λίρες στο καζίνο του Λας Βέγκας παίζοντας με τα χρήματα της εταιρείας της

Μια δικηγόρος βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με τη δική της νομική μάχη, αφού φέρεται να ξόδεψε 8 εκατομμύρια λίρες από τα χρήματα της εταιρείας της.

Μια γυναίκα κατηγορείται ότι ξόδεψε 8 εκατομμύρια λίρες από τα μετρητά της εταιρείας της σε μια κραιπάλη στο Λας Βέγκας. Η Sara Jacqueline King, από το Orange County της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, απασχολούνταν στην LDR International Limited στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους ως δικηγόρος όταν έλαβε χώρα το περιστατικό.

Ο «δανειστής» κατηγόρησε την υπάλληλο ότι χρησιμοποίησε τα κεφάλαια του οργανισμού για να ζήσει «έναν εξωφρενικό τρόπο ζωής» στο Wynn στο Las Vegas Strip και κατέθεσε αγωγή εναντίον της στις 11 Φεβρουαρίου, κάνοντας λόγο για παραβίαση γραπτών συμβάσεων, απάτη και αστική κλοπή.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η δικηγόρος πέρασε έξι μήνες στο Λας Βέγκας, κατά τη διάρκεια των οποίων έπαιζε τυχερά παιχνίδια 24 ώρες το 24ωρο.

«Ο ενάγων έχει πληροφορηθεί και πιστεύει ότι ο King μετακόμισε στο θέρετρο και το ξενοδοχείο Wynn Las Vegas, έζησε εκεί για έξι μήνες και έπαιζε τυχερά παιχνίδια 24 ώρες το 24ωρο», αναφέρεται στην αγωγή.

«Επιπλέον, η King προσκόμισε πρόσφατα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχει μόνο 10,01 λίρες στο όνομά της. Από τις 9 Φεβρουαρίου 2023, η King εξακολουθεί να στέλνει ψεύτικες προσφορές στην ενάγουσα. Η King ισχυρίζεται ότι έχει ξοδέψει όλα τα χρήματα και δεν της έχουν απομείνει χρήματα στο όνομά της».

Η King κίνησε για πρώτη φορά τις υποψίες τον Ιανουάριο του 2022 και οι υποτιθέμενες ύποπτες συναλλαγές της συνεχίστηκαν μέχρι τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.Η LDR άρχισε να υποψιάζεται αθέμιτη δράση αφού χορήγησε μια σειρά δανείων στην King Lending, τα οποία στη συνέχεια υποτίθεται ότι θα δανείζονταν σε τρίτους δανειολήπτες.

Η μήνυση αποκάλυψε ότι τα δάνεια ήταν εξασφαλισμένα με εγγυήσεις, οι οποίες περιλάμβαναν πολυτελή αυτοκίνητα, σκάφη, γιοτ, κοσμήματα, νομίσματα από πολύτιμα μέταλλα και κέρδη από εγγυημένα επαγγελματικά αθλητικά συμβόλαια.

Πηγή: gazzetta.gr