Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση στην κόντρα Μαλέσκου-Παπαγεωργίου

Ένα σχόλιο του πάνελ της εκπομπής «Pop Up» και της παρουσιάστριας Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την ενδυματολογική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου την περασμένη εβδομάδα η οποία τόνιζε το πλούσιο στήθος της προκάλεσε την αντίδραση της δεύτερης η οποία έκανε λόγο για σεξιστική επίθεση.

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» πήρε θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Μαλέσκου και Παπαγεωργίου.

«Θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε όχι ακριβώς γι’ αυτά που ειπώθηκαν από την Ηλιάνα. Είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων. Τον τελευταίο καιρό δέχεται μια επίθεση πολύ μεγάλη για την εξωτερική της εμφάνιση, για το ντύσιμό της… Όχι μόνο από την εκπομπή της Ηλιάνας, αλλά και από άλλες εκπομπές.

Προφανώς η κοπέλα μάζευε μάζευε -γιατί έχει δεχτεί τρελλό bullying. Ξαφνικά ήρθε από την Κρήτη ένα κορίτσι που μόλις έχει ξεκινήσει εδώ, την ξέρουμε και από το Κρήτη TV και δέχεται ένα απίστευτο bullying. Για το στήθος, τις πλαστικές, τα ίδια για τα οποία είχα δεχτεί κι εγώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Κι εγώ έχω δεχτεί τεράστιο bullying γι’ αυτό και την καταλαβαίνω. Δεν είναι, όμως, μόνο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και άλλες εκπομπές σχολιάζουν πολύ αρνητικά, το πάνελ πολλές φορές, η παρουσιάστρια να συμφωνεί, το ντύσιμο της Ιωάννας.

Έτυχε η στιγμή εκείνη και ξέσπασε, δεν ήταν μόνο για την Ηλιάνα. Επειδή όλοι βγαίνουμε και κρίνουμε, ας σκεφτούμε όλοι κι εγώ μέσα σε αυτές και η Ηλιάνα και οι άλλες παρουσιάστριες πώς ξεκινήσαμε κι εμείς. Τι φοράγαμε όταν ξεκινήσαμε κι εμείς. Κι αν έχουμε κάνει στιλιστικά λάθη κι εμείς.

Κι αν έχουμε βγει κι εμείς με το μπούστο όλο έξω. Γενικώς το λέω αυτό. Διότι μπορεί τα χρόνια να αλλάζουν, αλλά ξεχνάμε το παρελθόν μας, ξεχνάμε τι έχουμε φορέσει. Οπότε πρέπει λίγο να ρίξουμε τους τόνους».

Πηγή: newsbeast.gr