Η Λίτσα Πατέρα προέβλεπε σεισμό μια μέρα πριν ταρακουνηθεί η Σάμος (video)

Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 6,7 Ρίχτερ που ταρακούνησε τη Σάμο, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο παιδιά που καταπλακώθηκαν στο Βαθύ, αλλά και τουλάχιστον έως τώρα 19 άνθρωποι στη Σμύρνη.

Με αφορμή την δεύτερη πανσέληνος του Οκτωβρίου, το «μπλε φεγγάρι», η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα ανέλυσε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πρωινό», τις ζωδιακές προβλέψεις της περιόδου.

«Ας σας λέω εγώ ότι αυτές οι μέρες είναι λίγο κάπως και πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να έχουμε αισιοδοξία, να μην κάνουμε επικίνδυνα σπορ και επικίνδυνα πράγματα και αυτό θα περάσει… Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες, γιατί στον Ταύρο – Σκορπιό είναι ο Ουρανός. Ο Ταύρος είναι η γη που φοβόμαστε τι γίνεται με όλα αυτά, είναι τα οικονομικά. Έχει έρθει ο Ουρανός εκεί και γίνονται οι ανατροπές», σχολίασε η γνωστή αστρολόγος και πρόσθεσε: «Όταν είναι ο Ουρανός είναι εκεί σημαίνει ότι αυτή η ανατροπή έρχεται στο προσκήνιο. Αρά χρειάζεται προσοχή, δεν το λέω να φοβίσω τον κόσμο. Αλλά καλό θα είναι το σαββατοκύριακο, μην αφήνεις τα παιδιά σου μόνα, μην πας στο βουνό να κάνεις αναρρίχηση. Πρόσεξε λιγάκι για να περάσει αυτή η Πανσέληνος, που μπορεί να μην επηρεάσει την Ελλάδα, αλλά τον κόσμο. Θέλει προσοχή, αλλά ορισμένα ζώδια πρέπει να προσέχουν… Είναι καλύτερα να σε φοβίσω και να μην γίνει τίποτα ή μήπως είναι καλύτερο να αφήσεις τα παιδάκια σου μόνα τους και να γίνει μια καταιγίδα, ένας σεισμός; Αυτή η Πανσέληνος θα επηρεάσει μέχρι τις 30 του μήνα» σχολίασε η Λίτσα Πατέρα.

newsbreak.gr