Η τελευταία ανάρτηση του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου, που πνίγηκε στη Λήμνο

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, καθώς όπως έγινε γνωστό πέθανε ο αδελφός του, Νίκος Ρόκκος. Ο άτυχος άνδρας που ήταν ψαράς πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Ρόκκος που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε το πρωί του Σαββάτου για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου Ρόκκου στα social media, είχε γίνει την Δευτέρα 18/12, όπου είχε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες τις βάρκας τους, την οποία ετοίμαζε να ρίξει στο νερό για να βγει για ψάρεμα, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει: «Έτοιμος».

O Στέλιος Ρόκκος τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, έβγαλε ανακοίνωση στήριξης του γνωστού καλλιτέχνη.

tlife.gr