Η Τζίνα Αλιμόνου σπάει τη σιωπή της: Με κούρασαν πάρα πολύ τα μεγάλα σπίτια και οι υπηρέτες (video)

Για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Παύλο Βαρδινογιάννη, αλλά και για τη νέα καθημερινότητά της μίλησε για πρώτη φορά, η Τζίνα Αλιμόνου.

Το μοντέλο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», έσπασε τη σιωπή του και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγαλώνοντας τα τέσσερα παιδιά της, η Τζίνα Αλιμόνου δήλωσε:

«Το να μεγαλώνεις μόνη τα παιδιά είναι μια nonstop διαδικασία. Πολύ πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες! Μια κοπέλα μόνο έχω. Θα πω κάτι, πραγματικά, όταν ήμασταν παντρεμένοι το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου.

Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, εγώ δεν είχα μάθει έτσι. Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι, έτσι έζησα στο Παγκράτι, οπότε εκεί υπήρχε παραπάνω προσωπικό απαραιτήτως και μεγαλύτερος κήπος.

Ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ».

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα γιατί ήταν πολύ ακραίες οι κατηγορίες και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν αυτό. Έχω περάσει δύσκολα».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο, η Τζίνα Αλιμόνου δήλωσε ότι:

«Το σενάριο ενός δεύτερου γάμου δεν το έχω σκεφτεί καν ακόμα. Είμαι άνθρωπος πολύ του συναισθήματος, είμαι του τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω όλες τις καταστάσεις.

Το 2020 θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να είμαι καλά με τα παιδιά μου, να μπουν οι νέες βάσεις γιατί όλες οι αποφάσεις που περιμένω συντονίζουν τη ζωή τη δική μου και των παιδιών».

Στη συνέχεια, το μοντέλο αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό, εκτός των δικαστηρίων, διατηρεί μία πολιτισμένη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Παύλο Βαρδινογιάννη.

«Ονειρεύεσαι να έχεις μια καλή και τίμια σχέση με τον πρώην σύζυγο σου;» ρώτησε η δημοσιογράφος την Τζίνα Αλιμόνου και εκείνη απάντησε: «Εννοείται, φυσικά. Είναι κάτι που το εύχομαι. Εκτός των δικαστηρίων είναι πολιτισμένη τον τελευταίο καιρό. Ότι συμβαίνει θεωρώ ότι είναι δικιά μας ευθύνη λόγω των επιλογών μας. Οι άνθρωποι βέβαια αλλάζουν γιατί άλλη επιλογή κάνεις 15 χρόνια πριν και αλλιώς εξελίσσεσαι».

Για τα επαγγελματικά της, η ίδια δήλωσε ότι:

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο αλλά είμαι πάρα πολύ απασχολημένη με αυτό που κάνω».

Δείτε το βίντεο:

mononews.gr