Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονιστική ανάρτηση για τα 3 χρόνια από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι με σκληρές εικόνες από το χειρουργείο

Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που άλλαξε για πάντα η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η Έφη Κακαράντζουλα τής επιτέθηκε με βιτριόλι, την ώρα που η Ιωάννα περίμενε να πάρει το ασανσέρ στη δουλειά της, στην Καλλιθέα. «3 χρόνια. Τα πήγες υπέροχα. Σ’ αγαπώ», έγραψε σε μία συγκινητική ανάρτηση.

Ήταν Τετάρτη, 20 Μαΐου του 2020, όταν η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν, στην Καλλιθέα.

Η Ιωάννα περίμενε το ασανσέρ όταν η Έφη Κακαράντζουλα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της, την αιφνιδίασε και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα της.

Από εκείνη την ημέρα, άρχισε ένας Γολγοθάς για την Ιωάννα, που, όμως, έγινε σύμβολο δύναμης και μαχητικότητας, συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα. 

Τρία χρόνια μετά τη φριχτή επίθεση, η Ιωάννα, «ανέβασε» για πρώτη φορά προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις βλάβες που προκάλεσαν τα εγκαύματα στο πρόσωπό της.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν το μέγεθος της βλάβης που υπέστη, για την αποκατάσταση της οποίας χρειάστηκε να υποβληθεί σε διαδοχικά χειρουργεία.

Προσοχή! Σκληρές εικόνες

 

Τρία χρόνια μετά τη φριχτή επίθεση, η Ιωάννα, πιο δυνατή πλέον από ποτέ, δημοσίευσε μία από τις πιο χαρακτηριστικές της εικόνες και έγραψε:

«3 χρόνια. Τα πήγες υπέροχα. Σ’ αγαπώ».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να στείλουν στην Ιωάννα το δικό τους μήνυμα.

Αρκετοί μίλησαν για τη δύναμη που επέδειξε σε όσα δύσκολα είχε να αντιμετωπίσει και πώς μέσα σε όλο αυτό που ζούσε παρέμεινε ένας όμορφος άνθρωπος.

Πηγή: www.newsit.gr