Ιωάννα Τούνη: «Βρέθηκα θετική στον κορονοϊό – Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ»

Στην αποκάλυψη ότι είχε νοσήσει από την Covid-19 προέβη η γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη, η οποία αναφέρθηκε και στο βοήθημα των 800 ευρώ, κάνοντας ωστόσο μία άστοχη δήλωση.

Μιλώντας στην εφημερίδα On time και στη Σάσα Σταμάτη, η πρώην παίκτρια του «My Style Rokcks», αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Θεσσαλονίκη εξαιτίας του κορονοϊού.

Παράλληλα η Ιωάννα Τούνη είπε ότι είχε νοσήσει από την Covid-19 τον περασμένο Αύγουστο, κάτι το οποίο δεν είχε αποκαλύψει, συμπληρώνοντας ότι δεν πρόκειται να κολλήσει για τους επόμενους επτά μήνες.

Τέλος αναφέρθηκε στο βοήθημα των 800 ευρώ, λέγοντας ότι είναι «αστείο για τις επιχειρήσεις» κάνοντας και την εντελώς άστοχη δήλωση ότι «οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν».

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ιωάννα Τούνη

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο.

Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν».

reader.gr