Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλαχος: «Έσκασαν» Αγκαλιά στην πρεμιέρα της ταινίας «Αιγαίο SOS»!

Είναι τελικά ξανά ζευγάρι ή παραμένουν δυο καλοί φίλοι; Μυστήριο επικρατεί στη σχέση του Πάνος Βλάχος και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Αρχικά, τα δημοσιεύματα και το περιβάλλον τους μιλούσαν για χωρισμό, αλλά οι δυο τους παραμένουν αγαπημένοι, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν το αν υπάρχει τελικά επανασύνδεση. Το σίγουρο πάντως είναι πως στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε νέα αρχή.

Έτσι και το βράδυ της Δευτέρας, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του Bake Off Greece, μάλιστα, πόζαρε αγκαλιά με τον Πάνο Βλάχο και απόλαυσε την ταινία «Αιγαίο SOS» που αποτελεί το νέο μεγάλο «στοίχημα» του ηθοποιού.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί μετά το χωρισμό, αφού η Ιωάννα είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό και στο Σταυρό του Νότου, όπου ο Πάνος Βλάχος είχε παρουσιάσει τη νέας του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μετά» που κυκλοφορεί από την Cobalt Music. Ενώ, και ο Πάνος Βλάχος, είχε στείλει πρώτος τις ευχές του στην Ιωάννα με αφορμή την πρεμιέρα της στον Alpha, ενώ και τώρα δεν σταματούν να ανταλλάσσουν και σχόλια στα social media.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως πριν τρία χρόνια, οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα και τους επιτυχημένους ρόλους του Χάρη και της Βασούλας στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και να ζήσουν το όνειρό τους στην Αμερική.

Και οι δυο κατάφεραν να πραγματοποιήσουν κάποιες ξεχωριστές συνεργασίες και να κάνουν σημαντικά βήματα στο χώρο της υποκριτικής και ταυτόχρονα να ζήσουν τον έρωτά τους στην Αμερική! Ωστόσο, το ειδύλλιο μεταξύ τους έληξε και οι δυο γνωστοί ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Γεγονός, όμως, που δεν τους εμποδίζει να κρατούν καλές σχέσεις και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα.

Λες τελικά να έχει έρθει η ώρα της επανασύνδεσής τους;