Ηράκλειο: Άγριο μαχαίρωμα γυναίκας από το σύντροφό της – Ο δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Μαχαίρωσε τη σύντροφό του και έπειτα επιχείρησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο μαχαίρι, αργά το σήμερα βράδυ, Κυριακή (4/6), άνδρας στην οδό Εργάνους στην περιοχή του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου ο άνδρας πραγματοποίησε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι. Παράλληλα αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε τη γυναίκα βαριά χτυπημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πήρε τον άνδρα που δεν έδειχνε να είναι βαριά τραυματισμένος.

Παράλληλα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη που μένουν στο πάνω διαμέρισμα, καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Ένα διαφορετικό ευχαριστώ - Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ «αναστάτωσαν» για καλό  σκοπό τους κατοίκους της Κοζάνης | HuffPost Greece ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πηγή: www.diaforetiko.gr