Ηθοποιός του «Ρετιρέ» δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός Γιάννης Νέζης, ο οποίος έγινε γνωστός με τον ρόλο του «Κωστάκη» στο Ρετιρέ, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ηθοποιό που έπαιζε στην δημοφιλή σειρά και έχει δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις καταγγελίες που έχουν δει στο φως της δημοσιότητας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη υποστήριξε:

«Δεν μπορούμε να λάβουμε υπ’ όψιν ότι οι κοπέλες που έχουν καταγγείλει τον κύριο Φιλιππίδη λένε ψέματα ή τρελάθηκαν. Γιατί πολλές φορές ακούστηκε ότι το έκαναν για προβολή. Δεν νομίζω ότι έγινε έτσι, γιατί έχει γίνει και από κοπέλες που αυτή τη στιγμή δεν ασχολούνται με το ελληνικό θέατρο, βρίσκονται σε μία άλλη χώρα και δεν έχουν λόγο προβολής στα ελληνικά media».

Γιάννης Νέζης

Ο Γιάννης Νέζης αναφέρθηκε και στην ηθοποιό που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την οποία ο ίδιος συμμετείχε στο «Ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη: «Είναι από τους λίγους ανθρώπους εκείνης της εποχής που έχω σχέσεις προσωπικές. Για να το καταγγείλει η συγκεκριμένη ηθοποιός, που ήταν πάντα ένα πολύ σοβαρό κορίτσι και σήμερα είναι μία πολύ σοβαρή κυρία, έχοντας παιδιά και οικογένεια, προφανώς κάτι θα είχε συμβεί. Άλλωστε, ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, τα προσωπικά της τα κρατούσε βαθιά μέσα της».

Επίσης σχολίασε τα όσα δήλωσε η Νεφέλη Ορφανού για την συγκεκριμένη υπόθεση: «Η Νεφέλη Ορφανού είναι ένας αυστηρός άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να αφήσει χώρο για να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι η αλήθεια της αυτή».

enikos.gr