Καινούργια σειρά δια χειρός Γιώργου Καπουτζίδη

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Και μπορεί να αργήσει λιγάκι αλλά δικαιολογημένα εκτιμάται ότι το αποτέλεσμα θα κερδίσει ξανά μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά τη ξαφνική διακοπή της σειράς «Εθνική Ελλάδος» που δεν μπόρεσε να συνεχίσει με την προβολή του δεύτερου κύκλου της, υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη με καινούργια σειρά. Κι ενώ περιμένουμε… σειρά δεν βλέπουμε, ενώ υπήρξαν πολλοί… μνηστήρες.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο γνωστός και πετυχημένος σεναριογράφος ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Όπως είναι γνωστό θα παρουσιάσει στη δημόσια τηλεόραση την εκπομπή «Team Hellas 2021 -Ο δρόμος για το Τόκιο», με αφιερώματα στους έλληνες αθλητές που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Φαίνεται όμως ότι έτσι ανοίγει ο δρόμος για ευρύτερη συνεργασία με την ΕΡΤ καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στα χέρια στελεχών της έχει βρεθεί σενάριο σειράς που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη και επιθυμούν να την εντάξουν στο δικό τους… team.

Βέβαια οι επαφές είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο αλλά και οι δύο πλευρές βλέπουν πολύ θετικά και αυτή τη συνεργασία, αφού η δημόσια τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια ποντάρει –και πολύ καλά κάνει!- στη μυθοπλασία. Εκτός λοιπόν από τις τρεις σειρές που βλέπουμε έως τώρα («Χαιρέτα μου τον πλάτανο», «Τα καλύτερά μας χρόνια» και «Η τούρτα της μαμάς»), σύντομα -ελπίζουμε μέσα στον Απρίλιο- είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα και η σειρά «Ζακέτα να πάρεις» με τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη. Να θυμίσουμε ότι για την επόμενη σεζόν θα βγει από την ΕΡΤ και η σειρά «Καρτ ποστάλ» που υπογράφει η Βικτόρια Χίσλοπ με τον Ανδρέα Κωνσταντίνου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τότε λοιπόν, αν όλα πάνε καλά, θα βγει στον αέρα της ΕΡΤ και η καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, ενδυναμώνοντας ακόμα το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχουν κι άλλοι… μνηστήρες για τη σειρά, αλλά μάλλον η δημόσια τηλεόραση είναι ένα βήμα πιο… μπροστά και αν όλα πάνε καλά –ακόμα και με τις εξελίξεις από την υγειονομική πανδημία- τότε η παραγωγή της καινούργιας σειράς με την υπογραφή του Καπουτζίδη θα ξεκινήσει το φθινόπωρο με σκοπό να κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τον Ιανουάριο του 2022 και να την απολαύσουν οι τηλεθεατές…!

newsit.gr