Καίτη Γαρμπή: Έστειλε εξώδικο στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης

Η Καίτη Γαρμπή σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» έστειλε εξώδικο στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα, όπου θα τραγουδούσε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η επιχείρηση έστειλε εξώδικο τόσο στον τραγουδιστή, όσο και στην Καίτη Γαρμπή.

Πιο συγκεκριμένα το εξώδικο που έλαβε το ζευγάρι, ανέφερε ότι ο Διονύσης Σχοινάς έλαβε προκαταβολή 40.000 ευρώ και η Καίτη Γαρμπή 20.000 ευρώ από το ίδιο μαγαζί, σε πρότερο χρόνο για εμφανίσεις τον καιρό της πανδημίας, οι οποίες δεν έγιναν λόγω των μέτρων, τα οποία χρήματα, δεν έχουν επιστρέψει. Με τη σειρά του ο δικηγόρος του ζευγαριού, επέμενε ότι το ζευγάρι δεν είχε λάβει καμία προκαταβολή από το μαγαζί.

Πλέον, παίρνει θέση και η Καίτη Γαρμπή, η οποία όπως φαίνεται απαντά με εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Alpha το εξώδικο, έχει συντριπτικά νομικά επιχειρήματα και πολύ σκληρή γλώσσα για όλα και ειδικά για αυτά τα 20.000 ευρώ της προκαταβολής που είχε πάρει η τραγουδίστρια από το κέντρο διασκέδασης. Η Καίτη Γαρμπή αναφέρει μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε, αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

protothema.gr