«Κάποτε ήταν το χωριό μου – Τώρα είναι μία λίμνη» – Συγκλονίζει ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Στη δίνη της κακοκαιρίας βρίσκεται η Καρδίτσα εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel. Οι κάτοικοι των χωριών ζουν δραματικές στιγμές, με τα λασπωμένα νερά να έχουν καλύψει τα πάντα.

Σπίτια και περιουσίες έχουν πλημμυρίσει, δρόμοι έχουν καταστραφεί, γέφυρες έχουν καταρρεύσει και δέντρα έχουν ξεριζωθεί.

Η κατάσταση είναι τραγική. Ένα από τα χωριά που βιώνει δραματικές ώρες είναι ο Βλοχός, από το οποίο κατάγεται ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Το πρωί της Πέμπτης (7/9), ο ηθοποιός κοινοποίησε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram σοκαριστικά στιγμιότυπα από την πλημμύρα.

«Κάποτε ήταν ένα χωριό. Το δικό μου χωριό. Εκεί που μεγάλωσα! Τώρα είναι μία λίμνη», γράφει η φωτογραφία που δημοσίευσε σε story του.

Δείτε την παρακάτω

Επίσης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης κοινοποίησε και ένα βίντεο με τις εικόνες να είναι αποκαρδιωτικές. Τα πάντα έχουν μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη ενώ το νερό παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. «Βλόχος Καρδίτσας, εγκλωβισμένοι SOS», αναφέρει κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Η ζωή στην Καρδίτσα

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο ηθοποιός πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει με την οικογένειά του από την Αθήνα στην Καρδίτσα.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2021 είχε μιλήσει για τη ζωή στο χωριό. Όπως είχε εξομολογηθεί: «Ζούμε στην Καρδίτσα με την οικογένειά μου εδώ και ένα χρόνο. Η γυναίκα και ο γιος μου μόνο χαρά μου έχουν φέρει. Δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου μαμά και μπαμπά. Τώρα έχω τον γιο μου να κοιμόμαστε αγκαλιά. Περνάμε δύσκολα οικονομικά, καθίσαμε ένα χρόνο στο χωριό με τις κατσίκες. Μας έχουν φάει τα κουνούπια, γεμίσαμε ψύλλους. Έχω μάθει στη χλίδα, αλλά έχω μάθει και στο πάτωμα. Κοιμόμουν σε στρώμα θαλάσσης όταν ήμουν μικρός».

in.gr