Καρμικές αλλαγές γι’ αυτά τα τρία ζώδια μέσα στο καλοκαίρι

Αλλαγές θα έχουμε από τις 18/07, όπου οι Δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν θέση, και έρχονται να φέρουν αναπόφευκτες αλλαγές και γεγονότα. Μέχρι τώρα οι Δεσμοί της Σελήνης βρισκόντουσαν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και έφεραν στο προσκήνιο θέματα ασφάλειας, σταθερότητας, αξιών, χρήματος, δύναμης. Πλέον όμως, με τη νέα θέση που θα αποκτήσουν τον επόμενο μήνα, το ενδιαφέρον εστιάζει σε προσωπικά θέματα και στην ανεξαρτησία. Είναι μια κατάλληλη περίοδος να είμαστε πιο αυθόρμητοι, επιλεκτικοί, αλλά και να κάνουμε πιο σωστές επιλογές σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τις αστρολογικές αλλαγές:

Κριός

Οι συνθήκες θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τα κοντινά σας πρόσωπα. Να επιλέξετε τον εαυτό σας ή τους άλλους; Μη ξεχνάτε πως το ζώδιο σας συμβολίζει το αίσθημα ταυτότητας, τις προσωπικές επιθυμίες και τους στόχους, ενώ το ζώδιο του Ζυγού συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και την επιθυμία για αρμονία και ισορροπία. Το επόμενο διάστημα λοιπόν σας καλεί να εστιάσετε στον εαυτό σας και να αφήσετε πίσω σας σχέσεις και ανθρώπους που με κάποιο τρόπο αποτελούν βάρος πλέον για εσάς. Έχει έρθει η στιγμή να αφήσετε πίσω σας το τοξικό παρελθόν σας, και να κάνετε μια νέα αρχή, με πρόσωπα στα οποία αξίζει να επενδύσετε συναισθηματικά. Από την άλλη όμως, θυμηθείτε να ανεξαρτητοποιηθείτε και να πάρετε αποστάσεις, για να κάνετε όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές.

Ζυγός

Τα αστρολογικά δρώμενα των επόμενων ημερών σας επηρεάζουν άμεσα, αφού συμβαίνουν στον δικό σας άξονα και συγκεκριμένα έρχονται για να σας προσφέρουν μαθήματα ζωής. Με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού καλείστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στα δικά σας θέλω, αλλά και στις απαιτήσεις που έχουν οι κοντινοί σας από εσάς. Το ζώδιο του Κριού έρχεται να σας υπενθυμίσει πως είναι η στιγμή να θέσετε νέους στόχους και να εξελιχθείτε σε κάθε επίπεδο. Βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας και «σκεφτείτε» έξω από το κουτί. Έτσι θα φέρετε και νέα δεδομένα και αλλαγές, που θα αφορούν τόσο τις σχέσεις σας, όσο και την καριέρα.

Σκορπιός

Οι Δεσμοί της Σελήνης φεύγουν από το δικό σας ζώδιο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχετε έντονες και καρμικές αλλαγές στη ζωή σας. Το ενδιαφέρον εστιάζει πλέον σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και σε θέματα που αφορούν τον τρόπο ζωής σας. Είναι η στιγμή να κάνετε αναθεωρήσεις, να δείτε τι μπορεί να έχει πάει λάθος, αλλά και να βάλετε την καθημερινότητα σας σε μια τάξη. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα βιώσετε εμπειρίες που θα σας μάθουν να είστε πιο συγκροτημένοι και να έχετε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας.

Πηγή: jenny.gr