Καταπέλτης ο Μικρούτσικος για τη Σπυροπούλου: «Τη συγνώμη της την έχω γραμμένη…» (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της δημόσιας «συγγνώμης» της.

Ο παρουσιαστής ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τονίζοντας ότι την εποχή που «Άνθισε» εκείνη στην τηλεόραση, εκείνος απείχε από τη μικρή οθόνη, διαφορετικά θα βρίσκονταν στο ίδιο κανάλι.

Και τόνισε: «Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω ένας άνθρωπος, ένας συνάδελφος, μια κοπέλα, μία γυναίκα που κάνει αυτή τη δουλειά και άλλο να σε βλέπω σαν «φάτσα». Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά επαγγελματικά είναι υποτιμητικό… Είναι ένα πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω ως γνωμοδοτών. Έμαθα από τεχνικούς, συναδέλφους και παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μία περίοδο τρομοκρατίας».

O Ανδρέας Μικρούτσικος συνέχισε λέγοντας: «Ο άνθρωπος που είχε το κανάλι της έδωσε μια τέτοια εξουσία – βάσει των προσωπικών του – που αυτή πήρε μία δαμόκλειο σπάθη και «έκοβε» όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν τη βόλευε ή οποια δεν την καλημέρισε. Πήρε πολλά κεφάλια, διότι ο οποιοσδήποτε – και λίγο ταλέντο να είχε – φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας:

«Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό. Ποιος δίνει όμως δικαίωμα στο κάθε… άντε μην πω, στο κάθε τέρας εξουσία να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, στη δυστυχία, στη φτώχεια. Είναι εγκληματική συμπεριφορά να χάνει κάποιος τη δουλειά του, επειδή η ίδια στραβοκοιμήθηκε ή επειδή δεν γέλασαν με κάποιο αστείο της… Ένα συγγνώμη δεν έχει καμία αξία. Απεναντίας, είναι επικίνδυνες αυτές οι συγγνώμες. Συγγνώμη σημαίνει αλλαγή στάσης ζωής. Αυτή τη συγγνώμη την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια».

gossip-tv.gr