Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Βραδινή έξοδος τηρώντας τα μέτρα (φώτος)

Ένα υπέροχο καλοκαίρι μακριά από την πρωτεύουσα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έζησαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ανέμελες στιγμές τόσο στο Αιγαίο όσο και στα Επτάνησα και συγκεκριμένα στη Λευκάδα, ενώ εδώ και μερικές ημέρες και οι δύο έχουν επιστρέψει στη βάση τους, στην Αθήνα. Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα το Έλα στη Θέση μου, έχοντας επανέλθει για τα καλά στην καθημερινότητα του.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάννης και η Κατερίνα αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη τους βραδινή έξοδο στην πρωτεύουσα μετά το πέρας των διακοπών τους. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί βρέθηκαν στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου παρακολούθησαν την παράσταση “Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα”. Το ζευγάρι, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, εισήλθε στον χώρο φορώντας μάσκες προστασίας και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, μετά το τέλος της παράστασης, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, χαρούμενοι και ευδιάθετοι! Η Κατερίνα Γερονικολού με ελάχιστο μακιγιάζ, φορώντας μόνο ένα απλό κόκκινο κραγιόν, ήταν μια κούκλα!

tlife.gr