Κιβωτός του Κόσμου: «Περίεργη συμπεριφορά από τον πατέρα Αντώνιο σε ανήλικο τρόφιμο», αποκαλύπτει πρώην εργαζόμενος

Ακόμη μια αποκαλυπτική μαρτυρία κατά του πατέρα Αντώνιου έρχεται στο φως και αφορά ένα παιδί από τη δομή που είχε η «Κιβωτός του Κόσμου» στον Βόλο.

Σύμφωνα με την καταγγελία ενός πρώην εργαζόμενου της δομής στον ΣΚΑΙ ο πατέρας Αντώνιος επεδείκνυε μία τουλάχιστον περίεργη συμπεριφορά έναντι ενός 14χρονου αγοριού.

«Την περίοδο που έγινε ο ξυλοδαρμός των πολλών παιδιών εδώ, κάποιος είχε παρέα στο δωμάτιό του. Τότε το παιδί έκανε μπάνια στη θάλασσα εδώ πέρα, μαζί με τον παπά – Αντώνη. Με το αυτοκίνητο τον έπαιρναν και πήγαιναν για μπάνιο. Τα ξεχώριζαν τα παιδιά και διάλεγαν με ποια θα κάνουν παρέα. Διάλεγε και ο «νεαρός». Γιατί είχαν και έναν «νεαρό» μαζί που διάλεγε πιτσιρίκια θέλει να «παίζει». Κάποιες φορές έπαιρνε και τον μικρό μαζί. Άλλες φορές που δεν τον έπαιρνε, κάθονταν με τον παπά – Αντώνη μαζί, μόνοι τους μέσα σε ένα δωμάτιο».

Ο πρώην εργαζόμενος τόνισε επίσης ότι «έγινε φέτος το καλοκαίρι, όταν έγινε και ο ξυλοδαρμός εδώ στη δομή, τις ίδιες ημέρες. Δεν μπορείς να μπαίνεις με ένα παιδί σε ένα δωμάτιο για δυο ώρες με κλειστά παντζούρια, άμα δεν είναι δικό σου το παιδί! Το είχε πάρει και στη Χίο μαζί και φοβόμαστε όλοι ότι το έχει πειράξει το παιδί, αυτό έπεσε στην αντίληψή μας».

«Πήγαν για… spa»

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία ο πατέρας Αντώνιος διάλεξε και πηρέ το παιδί από τη συγκεκριμένη δομή για ένα μήνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού χωρίς καμία εξήγηση και το επέστρεψε ένα μήνα μετά. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος ο 14χρονος στον πρώην εργαζόμενο στις διακοπές του έκανε μέχρι και… spa.

«Και αυτό το καλοκαίρι είναι που τον πήραν τον μικρό στην Αθήνα, στην Καλαμάτα και στη Χίο. Ο μικρός εμένα μού είπε ότι σε ένα ξενοδοχείο, μάλλον στα Γιάννενα, το παιδί έκανε μασάζ και σπα μαζί τους. Έλειπαν μαζί ένα μήνα. Έκανε διακοπές αλλού, ξεχωριστά από τα άλλα τα παιδιά. Τον διάλεξαν, τον είχαν πάρει εκεί, ήταν συνοδός».

Μάλιστα ο ανήλικος άλλαξε συμπεριφορά τους τελευταίους μήνες και απομακρύνθηκε από την οικογένειά του. Μετά από εβδομάδες συναντήθηκε την Πέμπτη με τη μητέρα του.

«Ενώ στην αρχή η μητέρα του είχε σχέσεις μαζί του, και ερχόταν, ξαφνικά άρχισαν να μην έχουν επαφές. Ούτε με τη μητέρα του, ούτε με τα αδέλφια του που τον έπαιρναν κάθε τρεις και λίγο. Το παιδί αυτό είναι ακόμα μέσα στη δομή του Διμηνίου, και αυτό που έγινε είναι πολύ ύποπτο».

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με τον εργαζόμενο έγιναν το καλοκαίρι του 2022.

Πηγή: www.newsit.gr