Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης κλαίει και απειλεί να αυτοκτονήσει

Στη ΓΑΔΑ ανακρίνεται η συλληφθείσα μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό.

Η συνήγορος της οικογένειας περιέγραψε την κατάσταση της 37χρονης Χ.Β, μητέρας της 12χρονης.

Όπως δήλωσε η κυρία Ταραχοπούλου, η μητέρα της 12χρονης κλαίει και φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά, ενώ λέει ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τη μητέρα, η 12χρονη κόρη της πήρε την κάρτα της και τον τραπεζικό λογαριασμό της και βρέθηκαν δύο εμβάσματα, 20-25 ευρώ.

Κατά τον κ. Λύτρα, αυτό αποτελεί πράξη του 53χρονου, για να ενοχοποιήσει τη μητέρα της ανήλικης.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έλαβε τη δικογραφία, στην οποία η μητέρα κατηγορείται για μαστροπεία, και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη νωρίτερα, και αντιμετωπίζει κατηγορία για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 χρόνων από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η 37χρονη έχει συνολικά οκτώ παιδιά -τα τρία, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έχει κάνει με Έλληνα τοξικομανή ενώ άλλα τρία με Πακιστανό.

Κολωνός: «Απρόσμενη εξέλιξη η σύλληψη -Δεν γνωρίζουμε τίποτα» δηλώνει η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης

«Είναι μία απρόσμενη εξέλιξη» δήλωσε στο iefimerida η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, λίγο μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της.

Η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης δήλωσε στο iefimerida.gr: «Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Μόνον ότι εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης».

«Αύριο θα πάμε στον ανακριτή και θα δούμε ποια είναι τα στοιχεία σε βάρος μας και γιατί κατηγορούμαστε. Ποια είναι τα στοιχεία εναντίον της μητέρας. Είναι μια απρόσμενη εξέλιξη. Θα πάμε στον ανακριτή και θα δούμε».

Η 33η ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για τη σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγορία που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα, όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδιδόταν με τη συμβολή της μητέρας του.

Το iefimerida.gr επικοινώνησε νωρίτερα με τη μητέρα της 12χρονης, η οποία είπε:

«Δεν γνωρίζω τίποτα. Εάν έρθουν, καλώς να έρθουν. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Επικοινωνήστε με τη δικηγόρο μου».

ΠΗΓΗ