Κολωνός: Κύκλωμα που εξέδιδε την 12χρονη «ψάχνει» η αστυνομία – Έρχονται νέες συλλήψεις

Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα με την υπόθεση του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό, το οποίο έπεσε θύμα των άρρωστων διαθέσεων του 53χρονου ο οποίος τη βίαζε και την εξέδιδε για μήνες.

Η αστυνομία εστιάζει πλέον τις έρευνες στους 213 παιδόφιλους που είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο προκειμένου να βιάσουν και αυτοί το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν πλέον αν ο 53χρονος είχε συνεργούς, οι οποίοι είχαν ενεργό ρόλο στην οργάνωση των αποτρόπαιων πράξεων στις οποίες εξωθούσαν το 12χρονο παιδάκι ή αν υπήρχαν άτομα στο περιβάλλον του που ήξεραν και δεν μιλούσαν, όπως ισχυρίστηκε η μητέρα της 12χρονης.

Οι Αρχές αναλύουν όλα τα δεδομένα, από τα δύο κινητά τηλέφωνα, δράστη και θύματος, καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του δράστη.

 

Πρώτο μέλημα της αστυνομίας είναι να προσδιορίσουν και να ταυτοποίησουν όλους αυτούς που βίασαν το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής και ύστερα από συνεννόηση με τον 53χρονο μέσω διαδικτύου.

Σημειώνεται πως το παιδί έπεσε θύμα βιασμού τουλάχιστον από δέκα άνδρες. 

Υπεράνω πάσης υποψίας ο 53χρονος

Ο 53χρονος ήταν ένας άνθρωπος με ενεργή κοινωνική ζωή και ανέβαζε συχνά φωτογραφίες από εκκλησίες και την οικογένειά του. 

Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να βιάζει και να εκδίδει ένα μικρό παιδί… Είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ, όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους βιαστές του και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με την 12χρονη ούτως ώστε να τη βιάσουν.

Όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος είχε φτιάξει ειδικό προφίλ για το 12χρονο παιδί σε εφαρμογή και το διαχειριζόταν ο ίδιος, συνομιλώντας με τους «πελάτες» δήθεν ως 16χρονη μαθήτρια. Το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τη διαχείριση του προφίλ και δεν γνώριζε την ύπαρξή του.

Τέλος, επισημαίνεται πως οι αρχές βρίσκονται μια ανάσα από τη σύλληψη πέντε παιδεραστών που είχαν βιάσει το 12χρονο παιδί.

Πηγή: www.newsit.gr