Κολωνός: Ποινική δίωξη και σε όσους ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη

Αντιμέτωποι με αδικήματα για σεξουαλική βία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού, υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον καταστηματάρχη στα Σεπόλια, θα είναι όσοι εντοπιστούν από τις αρχές ότι εμπλέκονται στην εκπόρνευση του παιδιού.

Όπως φαίνεται από την δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως “πελάτης” του, αλλά και “κάθε άλλον υπεύθυνο” που εντοπιστεί από τις αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

Η έρευνα των αρχών προς αυτήν την κατεύθυνση διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να λογοδοτήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το παιδί, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ’εξακολούθηση.

Η δίωξη για τον 53χρονο περιλαμβάνει αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά., ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγόριες για τα όπλα, περίστροφα, μαχαίρια, σφαίρες και ξιφολόγχη, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε χώρους του κατηγορούμενου.

Το πρωί στην εκκλησία και το βράδυ βιαστής

Το προφίλ που προσπαθούσε να χτίσει δεν άφηνε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Ως άνθρωπος της εκκλησίας, ως η ψυχή της παρέας σε νυχτερινές του εξόδους, ως ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που είχε φτάσει στο σημείο να κάνει δωρεές απλά όπως έλεγε επειδή ήθελε να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Αυτός είναι ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι μέσα από ένα αρρωστημένο σχέδιο και μια μεθοδολογία φρίκης. Με τις εικόνες και τις μαρτυρίες στο Live News ανθρώπων που τον έζησαν, να βάζουν σε σκέψεις.

Στη γειτονιά του, στα Σεπόλια, το σούπερ μάρκετ που διατηρούσε κλειστό και οι γείτονες να θυμούνται πράγματα που τους είχαν κάνει εντύπωση. Όπως τα όπλα που είχε σπίτι του, για τα οποία δήλωνε συλλέκτης.

Εκτός από τις φωτογραφίες με πολιτικούς, στην προσπάθειά του να χτίσει άλλοθι είχε φτάσει στο σημείο να κάνει δωρεές ακόμα και στο σπίτι του ηθοποιού.

Σε κάθε συγκέντρωση, σε κάθε δημόσια εμφάνιση και έξοδο, φωτογραφίες με ανθρώπους της πολιτικής και της τέχνης που ανέβαζε ταχύτατα στις διαδικτυακές του σελίδες.

Σε κατάσταση σοκ όμως και εκείνοι που τον είχαν ζήσει στην εκκλησία του Αγίου Αιμιλιανού, στο λόφο Σκουζέ. Όπως λέει ο εφημέριος του ναού, ο 53χρονος ήταν από εκείνους που εκκλησιάζονταν ανελλιπώς. Και φρόντιζε να το δείχνει.

Στην είσοδο της εκκλησίας τη Μεγάλη Εβδομάδα, με τον σταυρό στα χέρια, για να τον βλέπουν ακόμα και εκείνοι που περνούσαν απ’ έξω. Μπροστά ο 53χρονος και πίσω του ο Επιτάφιος.

Ήταν άνθρωπος που του άρεσε να φαίνεται. Όποιος ερχόταν εδώ και είχε μια αναγνωρισιμότητα αμέσως τον έβγαζε φωτογραφίες, τις αναρτούσε συνεχώς στο διαδίκτυο. Είχαν μια περίεργη συμπεριφορά που δεν την αντέξαμε και σταματήσαμε κάθε επαφή.

Αυτή η συμπεριφορά οδήγησε τους υπεύθυνους της εκκλησίας να του δείξουν πριν από 7 χρόνια το δρόμο της εξόδου. Με τον 53χρονο να πηγαίνει σε άλλο ναό της περιοχής.

«Αν όλα αυτά που λένε ισχύουν θέλει κρέμασμα δεν μπορώ να το συλλάβω όλο αυτό το κακό. Έχουμε μείνει άναυδοι όλοι εδώ στην εκκλησία και παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Αν ισχύουν όλα αυτά που του καταλογίζουν μιλάμε για ένα κτήνος. Εμείς τον είχαμε διώξει από εδώ πριν από επτά χρόνια» δήλωσε ο εφημέριος της εκκλησίας.

Όταν συγγενικό πρόσωπο της 12χρονης είδε τα ανατριχιαστικά μηνύματα ειδοποίησε τις Αρχές και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται. Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης ενώ είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με την 12χρονη.

Πηγή: www.newsit.gr