Κoριτσάκι δύο ετών έφαγε ταμπλέτα τουαλέτας και πέθανε

Κoριτσάκι δύο ετών έφαγε ταμπλέτα τουαλέτας και πέθανε

Ένα κoριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο μετά από κατάποση ταμπλέτας καθαρισμού τουαλέτας που της προκάλεσε εμετό.

Η Arietta-Grace Barnett άρχισε να κάνει εμετό ένα «φωτεινό ροζ υγρό» στις 28 Ιουνίου του περασμένου έτους, με τη μητέρα της να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο φοβούμενη ότι μπορεί να έχει καταπιεί την τοξική κάψουλα.

Στις 2 Ιουλίου, ήταν αρκετά καλά για να εγκαταλείψει το νοσοκομείο και πήγε σε ραντεβού για εξωτερικούς ασθενείς την επόμενη ημέρα, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο.

Αλλά όταν η Arietta-Grace άρχισε να αιμορραγεί στις 9 Ιουλίου, επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον και πέθανε εκείνη την ημέρα.

Κoριτσάκι δύο ετών έφαγε ταμπλέτα τουαλέτας και πέθανε - Εικόνα 2

Ο δικαστής Rosamund Rhodes-Kemp είπε ότι η Arietta-Grace πιστεύεται ότι κατάπιε μια κάψουλα Toilet Duck.

Είπε: «Στις 28 Ιουνίου 2019, η Λούσι Κουκ κάλεσε το 111 φοβούμενη ότι η κόρη της Arietta-Grace μπορεί να έχει καταπιεί ένα προϊόν καθαρισμού ενώ η μαμά ήταν στον κάτω όροφο και η Arietta ήταν στον επάνω όροφο. Κλήθηκε ασθενοφόρο και η Arietta υπέφερε από διάρροια και έμετο που αναφέρθηκε ως ροζ χρώμα.

Εισήχθη στο νοσοκομείο και παρέμεινε εκεί μέχρι τις 2 Ιουλίου όταν έλαβε εξιτήριο. Πήγε σε μια εξωτερική κλινική στις 3 Ιουλίου και δυστυχώς επέστρεψε στο νοσοκομείο στις 9 Ιουλίου λόγω καρδιακής ανακοπής μετά από αιμορραγία που υπέστη στο σπίτι νωρίτερα εκείνη την ημέρα.

Κoριτσάκι δύο ετών έφαγε ταμπλέτα τουαλέτας και πέθανε - Εικόνα 3

Δεν ήταν δυνατό να επανέλθει στη ζωή και πέθανε στο νοσοκομείο.

Η κα Rhodes-Kemp είπε ότι δεν ήταν σαφές γιατί ο εμετός ήταν ροζ όταν υποψιάστηκε ότι η κάψουλα Toilet Duck που η Arietta-Grace είχε καταπιεί ήταν μπλε / πράσινο χρώμα.

Είπε ότι η μητέρα της Arietta-Grace είχε τότε ροζ μαλλιά, αλλά είχε πει στους γιατρούς ότι δεν υπήρχε βαφή μαλλιών στο σπίτι. Η Δρ Nicola Trevelyan, σύμβουλος παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον, είπε: «Δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε γιατί ο εμετός ήταν έντονος ροζ».

Πηγή : hairt.gr

Πηγή