Κρατερός Κατσούλης: Ποιους και γιατί ευχαρίστησε μέσα από την εκπομπή του (βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης “Προσοχή ο φίλος δαγκώνει”. Ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος πρωταγωνιστούσε, αποχώρησε πριν αρκετό καιρό και δεν θα βρεθεί στην καλοκαιρινή περιοδεία.

Οι συνάδελφοί του και συντελεστές της παράστασης είπαν τα καλύτερα λόγια για τον Κρατερό στην κάμερα της εκπομπής, με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να τους ευχαριστεί για όλη αυτή την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό, πράγματα που ο ίδιος πιστεύει πως μετράνε σε αυτή τη δουλειά.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα πολύ συγκινητικά και πολύ σημαντικά για μένα προσωπικά σχόλια που έκαναν όλοι οι συνάδελφοι γιατί εάν κάτι μετράει στη δουλειά μας ή αν κάτι μετράω εγώ στη δουλειά μας δεν είναι μόνο εάν μία παράσταση πήγε ή δεν πήγε. Αυτό έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, αστάθμητους κάποιες φορές.

Οι σχέσεις, όμως, που φτιάχνεις στο χώρο, η εκτίμηση, η αγάπη, ο σεβασμός και ο θαυμασμός που αναπτύσσεται μεταξύ των ανθρώπων του χώρου μας για μένα ήταν, είναι και θα είναι πάντα ότι πιο σημαντικό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη αυτή την αγάπη», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

zappit.gr