Κυριακή Κατσογρεσάκη: Από αεροσυνοδός των Σεΐχηδων στο My Style Rocks

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι μία από τις δύο νέες παίκτριες που μπήκαν χθες στο «My Style Rocks».

Η πανέμορφη Κρητικιά αεροσυνοδός, η οποία πρόσφατα είχε συμμετάσχει και σε καλλιστεία, μπήκε στο ριάλιτι μόδας κάνοντας πράξη το δεύτερο όνειρό της, να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Κυριακή στις οθόνες μας. Τον Απρίλιο του 2019, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου είχε μιλήσει για τη ζωή της στη Σαουδική Αραβία, όπου εργαζόταν αποκλειστικά για τη βασιλική οικογένεια. Ταξίδευε σε όλο τον κόσμο μαζί τους και η καθημερινότητά της στο παλάτι του Σεΐχη ήταν σαν παραμύθι.

«Όταν πηγαίνουμε στο παλάτι στη Σαουδική Αραβία και μένουμε μαζί τους, η ζωή εκεί είναι όνειρο. Υπάρχει το γυμναστήριο, η πισίνα, η σάουνα, το χαμάμ και όλα αυτά είναι μόνο για εμάς, το προσωπικό που δουλεύει για τη βασιλική οικογένεια. Υπάρχει ο χώρος που έρχονται οι Φιλιππινέζες και μας κάνουν μασάζ και μας ρωτούν «τι φαγητά θέλετε να φάτε σήμερα». Είναι καταπληκτική η ζωή μας εκεί. Εκεί μπορεί να μείνουμε μαζί τους από τρεις ημέρες μέχρι και δυο εβδομάδες, εξαρτάται το πόσο μας χρειάζονται. Οι απολαβές είναι πάρα πολύ καλές και δεν συγκρίνονται με τους μισθούς των αεροσυνοδών στην Ελλάδα», είχε εξομολογηθεί, περιγράφοντας σχετικά με το πώς ζει και πώς πρέπει να φέρεται στη Σαουδική Αραβία.

Όσο για το πώς είναι τα πράγματα όταν εργάζεται, είχε δηλώσει: «Έχω υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με τη βασιλική οικογένεια και ό,τι βλέπω κι ακούω τα κρατάω για τον εαυτό μου. Απαγορεύεται να γνωρίζουμε την αραβική γλώσσα γιατί δε θέλουν να καταλάβουμε τι λένε. Κάθε φορά μαθαίνουμε μια μέρα νωρίτερα ή τελευταία στιγμή το μέρος που θα ταξιδέψουμε με τη βασιλική οικογένεια. Πάντα έχω μαζί μου δυο βαλίτσες, με καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα, γιατί δεν γνωρίζουμε σε ποιο προορισμό θα πάμε. Είναι φορές που είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα και μας απαγορεύουν να ανεβάσουμε φωτογραφίες στα social media και φυσικά το καταλαβαίνω αυτό».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

tlife.gr