Λάκης Γαβαλάς: «Ήμουν παντρεμένος 9 χρόνια, ήμασταν παιδιά τότε»

«Ήμουν 9 χρόνια παντρεμένος, αν την έβλεπα θα τη φλέρταρα και πάλι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη πτυχή της ζωής του, λέγοντας ότι στον γάμο του ήταν ακόμα παιδί.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Action24 και στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με την Αθηναΐς Νέγκα, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στη σχέση με τον πατέρα του αλλά και τον γάμο του από όταν ήταν 20 έως 29 ετών.

«Δόξα τω Θεώ δεν παίρνω φάρμακα, κοιμάμαι πάρα πολύ ωραία… άρα είμαι ένας υγιής άνθρωπος. Όταν βάλω ένα χάπι στο κομοδίνο μου, εκεί θα αρχίσω να είμαι διαφορετικός. Κάνω εξετάσεις κάθε 6 μήνες, είμαι συνεπής γιατί με τα θέματα υγείας δεν πρέπει να παίζουμε», εξομολογείται ο Λάκης Γαβαλάς.

«Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια, νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός οικογενειάρχης αλλά δεν… έκατσε. Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος, από τα 20 μέχρι τα 29 μου. Ήμασταν παιδιά», παραδέχεται αμέσως μετά ο σχεδιαστής.

Έχει επαφές με την πρώην σύζυγό του;

«Μου είπαν τώρα προχθές ότι είναι σε ένα μέρος στην Τουρκία, που θέλω κι εγώ να πάω διακοπές. Εγώ ήμουν σε άλλη πόλη της Τουρκίας, δεν πρόλαβα να πάω να της κάνω έκπληξη. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω τα στοιχεία επαφής της τα τελευταία 10 χρόνια. Εννοείται ότι θα τη φλέρταρα και πάλι, θα έκανα το χιούμορ που της έκανα παλιά», περιγράφει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Ήρθα πίσω στην Ελλάδα και έπεσαν όλοι να με φάνε. Ήμουν 8-9 χρόνια σε Ιταλία-Γαλλία, ήρθα εδώ και άρχισαν τα νεύρα, οι φωνές και μπαίνω σε έναν άλλο ρυθμό. Μου ήρθε κάτι τρελό και αντιδρούσα επάνω της. Κάποια στιγμή πήραμε την απόφαση κοινή συναινέσει», απαντά ο Λάκης Γαβαλάς για τις δυσκολίες που έφεραν το τέλος στον γάμο του.

Πηγή: www.newsit.gr