Λαμία: Στην Εντατική 29χρονος – Έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στη θάλασσα στις Ράχες

Τον 29χρονο έσωσαν η σύζυγός του και άλλα τρία άτομα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 29χρονος ΑμεΑ από τη Λαμία ο οποίος λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/9) βρέθηκε στη θάλασσα στο λιμάνι των Ραχών, μπροστά στα μάτια της αγαπημένης του.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο νεαρός άνδρας έκανε τη βόλτα του στην παραλία πάνω στο αναπηρικό του αμαξίδιο, με τη σύζυγό του, όπως συνήθιζαν αρκετά βράδια, όταν για άγνωστο λόγο βρέθηκε μέσα στο νερό.

Φωνάζοντας βοήθεια, αμέσως έπεσε στη θάλασσα και η γυναίκα του, για να τον βοηθήσει, αλλά δεν μπορούσε να τον ανασύρει μαζί με το αμαξίδιο στην επιφάνεια και γι’ αυτό καλούσε σε βοήθεια.

Στη θάλασσα έπεσε, επίσης, ένα ζευγάριι το οποίο μαζί με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου, έβγαλαν από τη θάλασσα πρώτα την κοπέλα και μετά τον 29χρονο.

Ο νεαρός άνδρας, όμως, δεν είχε τις αισθήσεις του και γι’ αυτό ξεκίνησαν την προσπάθεια ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ, προσπάθεια που συνεχίστηκε και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που σε 5 περίπου λεπτά ήταν στο σημείο.

Συνοδεία περιπολικού του ΑΤ Στυλίδας το ασθενοφόρο έφτασε στο Κέντρο Υγείας όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Ο 29χρονος έδειξε να ανταποκρίνεται και διακομίστηκε πάλι με ασθενοφόρο και συνοδεία περιπολικού στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος πριν έξι χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με μηχανή και έδωσε μήνες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή:protothema