Λυγίζει πατέρας 23χρονου αγνοούμενου: «Μην έρθεις την ώρα που σου είπα, θα σε πάρω εγώ»

Δραματικές στιγμές βιώνουν οι συγγενείς των αγνοουμένων μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, με τα «γιατί» να ταλανίζουν και την αναμονή μέχρι το άκουσμα μιας είδησης να επισκιάζει κάθε συναίσθημα.

Σε καθεστώς αγωνίας άλλος ένας πατέρας από τη Θεσσαλονίκη που λυγίζει μιλώντας για τον γιο του ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο τρένο και ακόμη αγνοείται.Ο 23χρονος Ντένης είχε πάει στην Αθήνα για το τριήμερο και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί του με τον γιο του αναφέρει ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.

«Μιλήσαμε, μου είπε ότι θα έχει καθυστέρηση και ”μην έρθεις την ώρα που σου είπα. Θα σε πάρω εγώ”. Με πήρε λίγο πριν τη Λάρισα που είχαν καθυστέρηση. Περίμενα τηλέφωνο και ποτέ δεν με πήρε. Αποφάσισα κατά τη μία και μισή να πάω στο σταθμό στη Θεσσαλονίκη. Φτάνω στο σταθμό, βλέπω κόσμο και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήταν στο πέμπτο βαγόνι, αλλά συνήθιζε να πηγαίνει στο κυλικείο», ήταν τα λόγια του πατέρα μιλώντας στην εκπομπή Tlive του Alpha.

Όπως ανέφερε, έχουν δώσει δείγμα DNA και περιμένουν τα αποτελέσματα.

«Η αναμονή μάς σκοτώνει. Το θέμα είναι το γιατί… Αυτό με σκοτώνει. Ένας λάθος χειρισμός και να φύγουν τόσα παιδιά άδικα. Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί. Για ποιο λόγο».

ΠΗΓΗ