Μαθεύτηκε η αιτία που οδήγησε την Κλέλια Ρένεση εσπευσμένα στα επείγοντα

Για την περιπέτεια της υγεία της μίλησε η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός είχε ένα ισχυρό αναφυλακτικό σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε η ίδια στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», σιγά σιγά επανέρχεται και τόνισε, πως αν το προσωπικό του νοσοκομείου δεν την εξυπηρετούσε τόσο άμεσα, η ζωή της θα είχε μπει σε μεγάλο κίνδυνο.

Όσα ανέφερε

«Είχα ένα αναφυλακτικό σοκ και πήγα στο νοσοκομείο, ήταν πολύ επείγον, με εξυπηρέτησαν πολύ καλά. Προσπαθώ να επανέλθω. Έχω πάρει πάρα πολλές ενδοφλέβιες αδρεναλίνης τώρα, προσπαθώ, σε 1-2 μέρες θα επανέλθει ο οργανισμός μου φαντάζομαι. Έχω επιστρέψει στο σπίτι μου. Θεωρητικά, έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Έχω πάθει και στο παρελθόν αναφυλακτικό σοκ. Είμαι αλλεργική σε διάφορα πράγματα. Εντάξει, δε πειράζει, μια χαρά, όλα καλά. Υπάρχουν άνθρωποι σε πολύ χειρότερες καταστάσεις, που δε διορθώνονται με μια αδρεναλίνη. Όλα καλά. Το σημαντικό είναι ότι τα νοσοκομείο και οι γιατροί είναι τρομεροί, έχουν τρομερές δυνατότητες.

Πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν φυσιολογικά, να αμείβονται σωστά οι γιατροί και να μπορούν τα νοσοκομεία να έχουν μια αξιοπρεπή κατάσταση, να μην είναι υποστελεχομένα. Γι’ αυτό παλεύουμε όλοι και λέμε για τη Δημόσια Υγεία. Εγώ πήγα σε ένα εφημερεύον κεντρικό Αθηναϊκό νοσοκομείο και με εξυπηρέτησαν αμέσως, δε θα ζούσα αν δε με εξυπηρετούσαν αμέσως» δήλωσε η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε το video

Πηγή: www.fanpage.gr