Με αυτό το μυστικό θα χάσετε πόντους από τη μέση με μόνο 5 λεπτά την ημέρα

Oι ευεργετικές ιδιότητες ενός καλού μασάζ είναι πολλές. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε τους μύες σας και να νιώσετε το σώμα σας πιο ανάλαφρο και ξεκούραστο.

Εκτός από χαλάρωση, ένα καλό μασάζ θα αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα σας και θα καταφέρετε να χάσετε πόντους στην περιοχή που έχετε τοπικό πάχος και παραπανίσια κιλά.

Προτιμείστε το λεμφικό μασάζ  για να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε, ένα υγιές και αναζωογονημένο σώμα.

Εμείς αποφασίσαμε να σας παραθέσουμε εδώ, τρόπους για να μειώσετε τους πόντους στις προβληματικές περιοχές του σώματός σας και να ανεβάσετε έτσι τη διάθεσή σας!

Τονίστε τους γλουτούς σας

Χρησιμοποιώντας μόνο τις άκρες των δακτύλων σας, ξεκινήστε με ανοδικές και κυκλικές κινήσεις, από τα πόδια σας προς τους γλουτούς σας.

Ισχυρά πόδια

Με τους  αντίχειρές σας, ασκείστε πίεση για να νιώσετε το τέντωμα στην περιοχή της βουβωνικής χώρας. Αυτό το σημείο διεγείρει την απελευθέρωση των τοξινών και, ως εκ τούτου, σας βοηθά να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα.

Πείτε “Όχι” στα χαλαρά γόνατα

Μην ξεχνάτε να ασχοληθείτε και με τα γόνατά σας, καθώς είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος του σώματός σας. Για να νιώσετε πιο άνετα, καθίστε σε μια καρέκλα. Ξεκινήστε από την κορυφή του γόνατος και κινηθείτε προς τα έξω με μικρά χτυπηματάκια. Χρησιμοποιήστε τέλος, μερικές κυκλικές κινήσεις για να κάνετε μασάζ στην περιοχή γύρω από το γόνατό σας.

Τέλειες γάμπες

Για να εκτελέσετε αυτές τις ασκήσεις, πρέπει να ξαπλώσετε. Τοποθετήστε δύο μαξιλάρια κάτω από τις γάμπες σας και τραβήξτε το ένα πόδι προς το στήθος σας.

Σε αυτή τη θέση, κάντε μασάζ στις γάμπες σας και με τα δύο χέρια – τρίψτε τις χρησιμοποιώντας μικρά χτυπηματάκια. Χρησιμοποιήστε όλα τα δάχτυλά σας, εφαρμόστε μεσαία έως μεγάλη πίεση και στη συνέχεια χαλαρώστε.

Κομψοί αστράγαλοι

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα δαχτυλίδι γύρω από τον αστράγαλο σας τυλίγοντας και τα δύο χέρια γύρω του και κάντε μασάζ στο πόδι σας με ανοδικές κινήσεις. Πρέπει να συμπεριλάβετε και  την περιοχή  πίσω από το γόνατο. Τα πόδια σας σύντομα θα νιώσουν πολλές  θετικές αλλαγές.

Προσοχή:

Διαθέστε τουλάχιστον ένα λεπτό σε κάθε περιοχή.
Θα παρατηρήσετε τις αλλαγές νωρίτερα από ό, τι φαντάζεστε: αρχικά, θα νιώσετε χαλάρωση σε όλους τους μυς σας. Αργότερα, τα αποτελέσματα θα γίνουν πιο ορατά.
Εάν ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή και πίνετε πολλά υγρά, θα δείτε βελτιώσεις πολύ πιο γρήγορα.
Ακόμα κι αν αυτή η θεραπεία μασάζ φαίνεται ακίνδυνη, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν έμπιστο επαγγελματία πριν την ξεκινήσετε.

πηγή : diaforetiko.gr