Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Είναι έτοιμοι για ακόμη ένα μωρό;

Το δεύτερο παιδί του βασιλικού ζεύγους μπορεί να έρθει πιο σύντομα από ότι περιμέναμε.

Τι κι αν έφεραν στον κόσμο τον μικρό Archie πριν από περίπου 5 μήνες, φαίνεται πως το δεύτερο παιδί της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι μπορεί να έρθει πιο σύντομα από ότι περιμέναμε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InStyle.com, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης έκπληξη που έκαναν η Δούκισσα και ο Δούκας του Σάσσεξ σε οικογένειες στρατιωτικών στο δημοτικό κέντρο Broom Farm στο Windsor, o Χάρι ρώτησε κάποιες από τους γονείς που βρίσκονταν εκεί πως είναι όταν προστίθενται ένα δεύτερο παιδί στην οικογένεια.

«Ο Χάρι ενδιαφέρονταν πραγματικά να μάθει για το πως είναι τα πράγματα με ένα δεύτερο παιδί» δήλωσε στο Forces Network η Susie Stringfellow μια μητέρα που συνομίλησε μαζί του.

Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε πως τόσο εκείνη όσο και άλλοι γονείς που βρέθηκαν στο δημοτικό κέντρο τον παρότρυναν να κάνει δεύτερο παιδί.

Ο Δούκας του Σάσσεξ είχε μιλήσει στην Jane Goodall και το περιοδικό Vogue και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή αλλά και τον λόγο που αυτή επηρεάζει την απόφασή του με την Meghan Markle να μην κάνουν πάνω από δύο παιδιά.

«Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει με την κλιματική αλλαγή! Πόσο μάλλον όταν έχεις αποκτήσει μόλις ένα παιδί…Πάντα ήθελα να προσπαθήσω και να διασφαλίσω αυτό, ακόμα και πριν κάνω παιδί και ελπίζω να κάνω παιδιά… Όχι πάρα πολλά… Δύο, το πολύ! Σκεφτόμουν όμως πάντα: ο πλανήτης είναι δανεικός. Και, ασφαλώς, το να είμαστε τόσο έξυπνοι, όπως είμαστε ή τόσο εξελιγμένοι όπως υποτίθεται είμαστε, θα πρέπει να μπορούμε να αφήσουμε κάτι καλύτερο πίσω για την επόμενη γενιά.», είχε πει χαρακτηριστικά.

peoplegreece.com