Μελέτης Ηλίας: “Αν έμπαινα στο αεροπλάνο, μπορεί και να πέθαινα”

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη το Σάββατο στην ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την αρρωστοφοβία που είχε στο παρελθόν και τα άγχη που αντιμετωπίζει σήμερα στην καθημερινότητα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν πράγματα που φοβάμαι και έχω πολλά άγχη στην καθημερινότητα μου. Προσπαθώ όμως τα αντιμετωπίζω. Δηλαδή έχω άγχος για το θέμα της υγείας των παιδιών μου».

«Πολύ παλιά ήμουν πολύ αρρωστοφοβικός εγώ. Δηλαδή με πονούσε το δάχτυλο και σκεφτόμουν πως είναι μια σπάνια ασθένεια που έχω εγώ στο δάχτυλο και πρέπει να την βρω! Τώρα αυτό το άγχος έχει φύγει από μένα και έχει πάει στα παιδιά μου», τόνισε ο ίδιος.

«Μου είχε τύχει κάτι πριν από περίπου 10 χρόνια και είχε πλάκα γιατί ξεκίνησε ως ένας πόνος στην κοιλιά μου. Ουσιαστικά ήταν σκωληκοειδίτιδα και η αρρωστοφοβία μου αυτή με απέτρεψε από το να ταξιδέψω που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Να ταξίδευα δηλαδή με αεροπλάνο σε μια περιοδεία που ήμουν αλλά το πρόλαβα και από τότε το έχω σαν σταθμό στη ζωή μου. Πήγα στο νοσοκομείο αντί να μπω στο αεροπλάνο. Αν έμπαινα στο αεροπλάνο μπορεί να πάθαινα περιτονίτιδα και να πέθαινα οπότε το πρόλαβα στο τσακ» πρόσθεσε ο Μελέτης Ηλίας.

news247.gr