Μικαέλα Φωτιάδη: Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της πιο «ξινής» παίκτριας του GNTM έχει έξι δάχτυλα στα πόδια – Φωτογραφίες

Μικαέλα Φωτιάδη: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος και πατέρας του παιδιού της πιο «ξινής» παίκτριας του GNTM (Pics) Η αρχηγός της «τριάδας – φωτιά» έχει το πιο ωραίο αγόρι.
Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι σίγουρα από τις παίκτριες που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή στο «Greece’s Next Top Model».

Όχι τόσο λόγω ικανοτήτων, μα λόγω… ίντριγκας, καθώς η ίδια δεν σταματά να ρίχνει τις βολές τις στις συμπαίκτριές της.

Την ώρα που η ίδια μοιάζει να έχει εξελιχθεί σε παρουσία – πρόκληση για τους χρήστες των social media, οι τηλεθεατές ξεκίνησαν να αναρωτιούνται ποιος είναι ο άνδρας με τον οποίο μιλά στο δωμάτιο επικοινωνίας, με τον οποίο μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί.

Πρόκειται για τον Γιάννη Μπορμπούκη, μοντέλο στο επάγγελμα, με τον οποίο η Μικαέλα έχει ποζάρει ουκ ολίγες φορές μπροστά στον φακό τόσο μόνη όσο και με το μωρό τους.
Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι ότι τουλάχιστον οπτικά ταιριάζουν πολύ…

Ο Γιάννης Μπορμπόκης αποκάλυψε, on camera, πως ο μικρός δεν του έμοιασε καθόλου, καθώς ο ίδιος έχει έξι δάχτυλα σε κάθε ένα από τα δύο πόδια του. «Από εδώ και κάτω ο γιος μου είναι ίδιος με μένα. Στα πόδια δεν είναι. Πήρε πέντε δάχτυλα. Πήρε από τη μάνα του. Δεν ήθελε να τα πάρει όλα από εμένα. Εγώ έχω έξι δάχτυλα και στα δύο πόδια» αποκάλυψε ο σύζυγος της πρώην Σταρ Ελλάς.

Δείτε το βίντεο στο απόσπασμα που ακολουθεί: