«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Τα ονόματα – έκπληξη για το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην… επηρεάσουν και την πιο αγαπημένη «Μουρμούρα». Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου έρχεται το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της αγαπημένης, κωμικής σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Στο άκρως εορταστικό επεισόδιο θα εμφανιστούν πέντε ονόματα έκπληξη τα οποία θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Σε ρόλους guest στην σειρά θα εμφανιστούν η Ευαγγελία Μουμούρη, η Ιωάννα Ζιάνη, ο Τάσος Χαλκιάς, η Μαρία Καβογιάννη και η Σμαράγδα Καρύδη που θα έρθουν με σκοπό να αναστατώσουν, Χριστουγεννιάτικα, τις ζωές των ηρώων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η αριστοκράτισσα μαμά του Άγγελου, η Μαριάντζελα (Ευαγγελία Μουμούρη) και η παραδοσιακή μητέρα της Βέλης, η Νανά (Ιωάννα Ζιάνη) γνωρίζονται επισήμως και γίνονται κατευθείαν κολλητές. Ο Άγγελος και η Βέλη απορούν… Μέχρι που τις χωρίζει… ένα φόρεμα, το φόρεμα που θα φορέσουν στο γάμο των παιδιών τους. Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα.

Η Ξένια και ο Μπάμπης θέλουν να κάνουν Χριστούγεννα με την Σοφία. Οι τρεις τους. Χωρίς να τους «ενοχλήσει» κανείς! Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τους ξενοδόχους Αλίκη (Μαρία Καβογιάννη) και Γιάννη (Τάσος Χαλκιάς), οι οποίοι αποφασίζουν να μην είναι μόνοι τους τα Χριστούγεννα και να τα περάσουν στο σπίτι της Ξένιας και του Μπάμπη.

Και ενώ Μηνάς και Βούλα ετοιμάζονται για πολύ ήσυχα Χριστούγεννα, η εμφάνιση της Νανάς (Σμαράγδα Καρύδη) θα τα αλλάξει όλα.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, μια χριστουγεννιάτικη μελαγχολία πιάνει τη Μένη, η οποία μάλιστα απειλεί να αυτοκτονήσει όταν μαθαίνει πως ο πρώην της παντρεύεται άλλη. Ο Ηλίας και η Καίτη αναλαμβάνουν να την κάνουν να πιστέψει και πάλι στην αγάπη δείχνοντάς της πόσο αγαπημένοι είναι, αν και χωρισμένοι!

newsbeast.gr