Μητέρα 10 αγοριών στην Αγγλία κατάφερε επιτέλους να γεννήσει κοριτσάκι

Πολύτεκνη μητέρα: Πρώτη φορά στα χρονικά, μια μητέρα από τη Μεγάλη Βρετανία, κατάφερε να φέρει στον κόσμο δέκα αγόρια. Ωστόσο, το παράδοξο δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως γεννήθηκαν στη σειρά. Η Αλέξις Μπρετ πίστεψε τότε πως τίποτα δεν πρόκειται να την εκπλήξει στη ζωή της.

Πολύτεκνη μητέρα – Αλέξις Μπρετ: Γέννησε κοριτσάκι, μετά από δέκα γεννήσεις αγοριών

Κι όμως, η 39χρονη μητέρα έκανε λάθος. Αυτό, διότι η 39χρονη μητέρα έφερε στον κόσμο ένα κορίτσι, το οποίο ήταν το ενδέκατο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας. «Πετάμε πάνω από το φεγγάρι», αναφέρει η Αλέξις Μπρετ. Αντίθετα, η μικρή Κάμερον βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της. «Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, τώρα είμαι χαρούμενη όσο δεν πάει. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα», είπε στη συνέχεια, η Αλέξις Μπρετ.

Μητέρα 10 αγοριών στην Αγγλία κατάφερε επιτέλους να γεννήσει κοριτσάκι - Εικόνα 2

Η Κάμερον είναι ένα νεογέννητο μωρό, λίγων εβδομάδων. Αντίθετα, η ηλικία των υπόλοιπων αδερφών της είναι από δύο έτη έως και δεκαεπτά έτη. Όσον αφορά τον πατέρα της Κάμερον και άνδρα της Αλέξις Μπρετ, ονομάζεται Ντέιβιντ. Ο 44χρονος οδηγός, δήλωσε: «Γενικά, συμπεριφέρονται καλύτερα όταν είναι γύρω της. Προσπαθούν να είναι ήσυχοι, για να μην την ξυπνάνε. Θέλουν επίσης να βοηθούν, με το μπιμπερό».

Πολύτεκνη μητέρα – Αλέξις Μπρετ: «Σίγουρα, σταματάμε τώρα»

Από την άλλη πλευρά, η Αλέξις Μπρετ εξήγησε πως η Κάμερον γεννήθηκε από μία απροσδόκητη εγκυμοσύνη. Η 39χρονη μητέρα δεν παρέλειψε να αναφέρει πως με τη γέννηση της Κάμερον, αισθάνεται ολοκληρωμένη σαν γυναίκα. Επίσης, πως και η οικογένεια της είναι υπερπλήρης. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως «Σίγουρα, σταματάμε τώρα», με τη φράση της να συνοδεύεται από γέλιο.

Πηγή