«Μου είπαν “σε 5 λεπτά φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς”»: Πήγαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της ανάπηρη γυναίκα

«Μου λένε “σήκω, θα πας σε γηροκομείο”. Εσύ τη μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα»

 

Δυνάμεις της αστυνομίας με δικαστική κλητήρα προσπάθησαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της μια ανάπηρη γυναίκα, στον Άγιο Παντελεήμονα, ωστόσο πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, αντέδρασαν και τελικά εμπόδισαν την έξωση.

Στο σπίτι της 50χρονης γυναίκας, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης, μαζεύτηκε κόσμος προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο με σύνταξη των 300 ευρώ, δεν μπορούσε να αποπληρώσει το στεγαστικό της δάνειο και ζήτησε διακανονισμό. Παράλληλα, το δάνειο πέρασε σε fund και εκείνη δεν έλαβε ποτέ απάντηση, με αποτέλεσμα τώρα να την βγάζουν έξω από το σπίτι.

«Μου είπαν “σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς”. Μου λένε “σήκω, θα πας σε γηροκομείο”. Εσύ τη μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα» είπε δακρυσμένη.

newsbreak.gr