«Μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο»:Ανατριχιάζει ο πρόεδρος του Κοκκινοχωρίου για τον Βασίλη Καρρά

Συγκλονίζουν τα λόγια του Χρήστου Διαμαντίδη, του προέδρου της κοινότητας του Κοκκινοχωρίου Καβάλας όπου θα ταφεί σήμερα ο Βασίλης Καρράς.

«Ήξερε ότι θα φύγει»

«Ήξερε ότι θα φύγει», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος για τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή μιλώντας στο MEGA, αποκαλύπτοντας ότι ο Βασίλης Καρράς του είχε πει πρόσφατα να προετοιμάσει το νεκροταφείο στο χωριό.

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το χωριό μας, μας λείπει ένας συγχωριανός μας που έδωσε τα πάντα για το χωριό, δούλευε πολύ σκληρά για να κάνει το χωριό μας πιο όμορφο από ό,τι ήταν, και καθημερινά είχε να προσφέρει ερχόμενος από Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν πάντα για τον κόσμο. ποτέ δεν ήθελε να ξέρει κανείς ότι προσέφερε, όποιος είχε πρόβλημα ή υγείας ή να σπουδάσει ή ό,τι άλλο, ήταν παρών», είπε αρχικά ο Χρήστος Διαμαντίδης.
Και συνέχισε λέγοντας: «Με είχε πάρει τηλέφωνο πρόσφατα και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο και τον δρόμο μέχρι εκεί. Είναι κάτι που το θυμάμαι και το ”βλέπω μπροστά μου”. Ήξερε ότι θα φύγει. Είχε σχέδια για το τι θα φτιάξουμε στο χωριό όταν τον είδα πριν από 20 μέρες. Έχει κάνει πολλά πεζοδρόμια με φωτισμό, δεντροφύτευση, πλατεία, δρόμους αγροτικούς και άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να τα αναφέρω. Αν δεν ήταν ο Βασίλης μας δεν θα ήξερε κανείς το χωριό μας. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο για εκείνον όπως το ζήτησε. Πιστεύω θα “βουλιάξει” το χωριό μας σήμερα».

Πηγή: www.fanpage.gr