Μπέσσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η μίνι απόδραση και οι τρυφερές φωτογραφίες

Το ζευγάρι απολαμβάνει τρυφερές στιγμές μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι δυο τους ανέβασαν μερικές υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τα δύο εκ των οποίων ακολουθούν τα χνάρια τους και μάλιστα με επιτυχία.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ηθοποιός από τις πασχαλινές τους διακοπές στην Τροιζηνία αποδεικνύουν πόσο αγαπημένος είναι ο βίος που διάγει με τη σύζυγό του.

Snapinsta.app_341125684_977958233371118_4281125601520260680_n_1080.jpg

«Πασχαλιζόμαστε!» έγραψε στη λεζάντα.

skiadaresis

Η Μπέσσυ Μάλφα είχε μιλήσει στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη ζωή που μοιράζεται εδώ και 28 χρόνια με τον, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

«Ο γιος μας ονομάζεται Γιάννης και Άγγελος. Το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο του Μίκα Βάλταρι “Ο Μαύρος Άγγελος”. Είναι η ιστορία του Παλαιολόγου, είναι λίγο επιστημονικό. Έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη – Άγγελο. Είχαμε πει ότι αν κάνουμε γιο, πριν τα φτιάξουμε, θα τον βγάλουμε Ιωάννη – Άγγελο. Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας. Όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε “αν παντρευτούμε ποτέ και αν θα κάνουμε παιδί”» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Βασικά λέγαμε “πώς θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε;”, γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι είμαστε άσχημοι με έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο» συμπλήρωσε η Μπέσσυ Μάλφα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr