Μπέσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Οι δίδυμες κόρες τους είναι πολύ όμορφες και εξαιρετικά ταλαντούχες

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Μπέσυ Μάλφα: Πρόκειται για ένα εκ των πιο αγαπημένων ζευγαριών της ελληνικής showbizz. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά και πιο συγκεκριμένα δύο κόρες, φτιάχνοντας τη δική τους αγαπημένη οικογένεια. Αυτές είναι οι Όλγα Σκιαδαρέση και Νίκη Σκιαδαρέση.

Οι δίδυμες κόρες του διάσημου ζευγαριού και το «Δεν μένω μακριά»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και έχουν αποκτήσει δυο κόρες, που είναι και δίδυμες, την Όλγα και την Νίκη. Μεγαλώνοντας ακολούθησαν και οι δυο τα χνάρια των γονιών τους και ασχολήθηκαν με την υποκριτική και το τραγούδι. Μάλιστα, τα δύο κορίτσια έγραψαν το τραγούδι «Δεν μένω μακριά» και το τραγουδούν οι ίδιες, με τη Νίκη να παίζει και κιθάρα.

Μπέσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Οι δίδυμες κόρες τους είναι πολύ όμορφες και εξαιρετικά ταλαντούχες - Εικόνα 1 Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Μπέσυ Μάλφα: Ακολουθεί βίντεο, με τις δύο κόρες τους να τραγουδούν το «Δεν μένω μακριά»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Μπέσυ Μάλφα: Οι στίχοι του τραγουδιού των Όλγα και Νίκη Σκιαδαρέση

Εντάξει λοιπόν είμαστε φίλοι μου λεςδεν έχεις πρόβλημα να σε αγκαλιάζω όταν κλαις

Εντάξει λοιπόν θα είμαστε φίλοι αν θεςκαι τι πειράζει που ήρθα στο σπίτι σου χθες

Δυο φιλαράκια που πίνουνε τσιπουράκια μαζίΚαι όταν θα πας διακοπές θα σου φυλώ το γατίΈλα να δούμε ταινία όποια θέλεις εσύΘα οδηγήσω εγώ πιες παραπάνω κρασί

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Μπέσυ Μάλφα: Η συνέχεια των στίχων του τραγουδιού από τις κόρες τους

Αν η μέρα σου πάει γ*** τα στραβάαν σου φωνάξει το αφεντικό στη δουλείαέλα από μένα να σε κάνω καλάμην αγχώνεσαι θα το δω φιλικάπάρε τηλέφωνο αν θέλεις και ας είναι αργάκαι αν κοιμόμουν πριν θα λέω ψέματαπως κάπνισα ένα πακέτο και δεν έχω φωνήαν είσαι μόνη απόψε να καλέσω ταξί

Είμαστε φίλοι μου λες

Εντάξει λοιπόν είμαστε φίλοι μου λεςφιλικά λοιπόν έλα να κάνουμε σ**δύο φιλαράκια που κάνουνε γυμνές αγκαλιέςφιλικά φίλησέ με και στο στόμα αν θες.

Εντάξει λοιπόν.

Πηγή