Μπέζος για το «εγώ είμαι αγαπητός» του Φιλιππίδη στη δίκη του: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα»

Χαμηλά τους τόνους εξακολουθεί να κρατά ο Γιάννης Μπέζος, με αφορμή τη φράση του Πέτρου Φιλιππίδη για εκείνον κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, τον οποίο είχαν καταγγείλει τρεις γυναίκες για βιασμό και απόπειρες βιασμού, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του στις 9 Ιανουαρίου, άλλοτε με κλάματα και άλλοτε με έντονα ξεσπάσματα αρνήθηκε τις κατηγορίες και επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι υπήρξε οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του από συναδέλφους του που ήθελαν να τον βγάλουν από το θέατρο.

Επίσης, μεταξύ των όσων ανέφερε, ήταν πως «δεν είμαι βιαστής» και ότι «εγώ είμαι αγαπητός, όχι σαν τον Μπέζο, μυστήριος».

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε εξηγήσει γιατί ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του επικαλέστηκε τον Γιάννη Μπέζο, ενώ αποκάλυψε πως ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι θα γινόταν μια τέτοια αναφορά.

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης, είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και εμένα», είχε πει ο κ. Δημητρακόπουλος στην τηλεόραση του Alpha.

«Τον ρώτησα γιατί είπε “μυστήριο” τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο», είχε προσθέσει σχετικά ο δικηγόρος.

Μπέζος για Φιλιππίδη: Δεν ήθελα να ρίχνω νερό σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα
Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (18/1) στο late night του Action 24, με την εκπομπή «Happy Day» του Alpha να παίζει σχετικά αποσπάσματα. Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να κάνει μια σαφή τοποθέτηση για την πρόσφατη αναφορά που έκανε για εκείνον ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την απολογία του.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μπέζος εξομολογήθηκε πως «δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο, ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα, γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί».

«Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Γι’ αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασία», πρόσθεσε.

iefimerida.gr