Μπιμπίλας: «Με έχουν πάρει ήδη τηλέφωνα για ρουσφέτια» – Το πιο αστείο που του ζήτησαν

«Τα τηλεφωνήματα είχα αρχίσει και πριν την εκλογή μου. Είναι όμως κάτι που μου φαίνεται λίγο αστείο. Γιατί οι άνθρωποι, μόλις κάποιος δικός τους ή φίλος πάρει μια θέση, πρέπει πρώτα να δουν πως θα την βολέψουν;» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα μετά την εκλογή του στις εκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποκάλυψε πως δέχθηκε ήδη πλήθος αιτημάτων για… ρουσφέτια!

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε ήδη πει ότι χρειάζονται άνθρωποι κοντά μας γιατί ένας βουλευτής δεν δρα μόνος του. Πρέπει να έχει και έναν κύκλο γύρω του βοήθειας και συμβουλών ώστε να μην κάνει και κάποιο λάθος νομικό γιατί, παρότι εγώ έχω σπουδάσει νομικά πριν από 47 χρόνια, χρειάζομαι τη νομική υποστήριξη και χρειάζομαι να είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω. Είναι πιο εύκολη η σύζευξη».

«Ήδη έχει συμβεί να μου ζητήσουν ρουσφέτι! Το πιο αστείο που μου είπαν να με πάρεις για να είμαι ο υπεύθυνος του dress code σου! Κάτι το οποίο δεν υπάρχει. “Πας με τα σωστά σου;” λέω, “τι είναι αυτό που μου λες τώρα;”. Ή με παίρνουν τηλέφωνο διάφοροι φίλοι και ζητάνε διάφορα».

«Τα τηλεφωνήματα είχα αρχίσει και πριν την εκλογή μου. Είναι όμως κάτι που μου φαίνεται λίγο αστείο. Γιατί οι άνθρωποι, μόλις κάποιος δικός τους ή φίλος πάρει μια θέση, πρέπει πρώτα να δουν πως θα την βολέψουν; Αυτό είναι το λάθος που έχει γίνει στην Ελλάδα. Όλοι θέλουμε να την βολέψουμε κάπως και δεν είναι ωραίο να θες να την βολέψεις κάπως» πρόσθεσε.

«Με πήραν και άνθρωποι που δεν θυμάμαι ποιοι είναι και πως βρήκαν το τηλέφωνο μου», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

reader.gr