«Μπλόκο» στον Πέτρο Φιλιππίδη – Τι θα ισχύσει με τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε

Μπλόκο μπήκε στο αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη, σχετικά με τις επαναλήψεις των τηλεοπτικών προγραμμάτων στα οποία πρωταγωνιστούσε. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός απευθύνθηκε στα κανάλια που διατηρούν τα δικαιώματα προκειμένου να αρχίσουν ξανά οι επαναλήψεις οι οποίες είχαν διακοπεί. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε θα συμβεί έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση για την οποία κατηγορείται.

Όπως είναι γνωστό, με την προβολή κάθε φορά κάποιας σειράς σε επανάληψη, όλοι οι ηθοποιοί πληρώνονται από τα δικαιώματα προβολής τους. Έτσι με την παραπάνω απόφαση, τόσο ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης, όσο και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμμετείχαν στις συγκεκριμένες σειρές συνεχίζουν να χάνουν χρήματα επειδή η υπόθεση του γνωστού ηθοποιού δεν έχει κλείσει οριστικά.

Σημειώνεται πως παρόλο που ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει αποκλεισμένος από την ελληνική τηλεόραση, υπάρχει κάτι μέσω του οποίου θα ακούμε τη φωνή του ξανά και ξανά.

Πρόκειται για τις μεταγλωττίσεις που έχει κάνει σε παιδικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων, από τα οποία… δεν μπορεί να κοπεί η φωνή του, την ώρα μάλιστα που τα συγκεκριμένα προγράμματα αποφέρουν υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, κυρίως την περίοδο των διακοπών που τα μικρά παιδιά αφιερώνουν πολλές ώρες στο σπίτι και -συνεπώς- και στην τηλεόραση.

dailymedia.com.gr