Νάντια Μπουλέ: Η νέα φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγο καιρό η Νάντια Μπουλέ η οποία χθες αποκάλυψε με τον πλέον τρυφερό τρόπο την εγκυμοσύνη της.

Η όμορφη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Αγγελική διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της για το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Γιώργο Ισαάκ και φυσικά η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

Η Νάντια ανακοίνωσε χθες τα ευχάριστα νέα ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα στο instagram!

«Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η ηθοποιός η οποία σήμερα επανήλθε με μία εξίσου υπέροχη φωτογραφία της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Χαλαρή και απολαμβάνοντας τον πρωινό της καφέ, πόζαρε με φόντο την κουζίνα του σπιτιού όπου ζει με τον σύντροφό της και έγραψε στη λεζάντα τα εξής: «Δεν ξέρω πόσο να σας ευχαριστήσω για τα γεμάτα αγάπη μηνύματα και την καλή ενέργεια που μας έχετε στείλει από εχθές! Ανταποδίδω και εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο».

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία της

gossip-tv.gr