Ναταλία Γερμανού: “Έχω δεχτεί πρόταση γάμου από μικρότερους άνδρες” (βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού όπως κάθε Σαββατοκύριακο έτσι και αυτό κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές μαζί με την ομάδα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται“. Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή διάφορα θέματα που σχολιάζει με τους συνεργάτες της από την επικαιρότητα, τακτικά μοιράζεται μαζί τους διάφορες πληροφορίες από την προσωπική της ζωή.

Το μεσημέρι της Κυριακής, κατά τη διάρκεια που σύσσωμη η ομάδα σχολίαζε τη Ρούλα Βλαχοπούλου και το γάμο της με μικρότερο άνδρα, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια προσωπική αποκάλυψη. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε σχέσεις με μικρότερους άνδρες, όμως ποτέ δεν σκέφτηκε να παντρευτεί μαζί τους, καθώς γνώριζε ότι αυτές οι σχέσεις είχαν ημερομηνία λήξης. Μάλιστα, έχει δεχτεί πρόταση γάμου από κάποιους από αυτούς.

“Είναι ωραίο πράγμα οι σχέσεις με νεότερους άντρες, τουλάχιστον εγώ έχω περάσει πάρα πολύ καλά. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Δεν σκέφτηκα όμως ποτέ να παντρευτώ κανέναν από αυτούς. Κάνεις τη σχέση, την ευχαριστιέσαι για όσο διαρκεί, όμως πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης. Έχω δεχτεί πρόταση γάμου από παραπάνω από έναν άνδρα, αλλά του εξηγούσα ότι θα το μετανιώσει”, δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

tlife.gr