Ναταλία Γερμανού για Αλέξη Γεωργούλη: Δεν υπάρχει φιλία όταν θίγεται ένας άνθρωπος

Μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού έκανε τη δική της τοποθέτηση αναφορικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε λέγοντας «διάβαζα τα σχόλια σας, ‘τι θα πει κι αυτή που είναι φίλη του;’». Και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας: «Να σας πω τι γίνεται με αυτή την περίπτωση των φίλων, γιατί και οι προηγούμενοι φίλοι μου περίπου ήταν τα τελευταία τρία χρόνια, που κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί, τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες».

«Άλλοι καταδικάστηκαν, για κάποιους άλλους εκκρεμεί κλπ. Άλλο η φιλία, άλλο το να κάνεις μια εκπομπή και να πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους ως θύτες. Δεν υπάρχει φιλία όταν θίγεται ένας άνθρωπος. Και στην περίπτωσή μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καταγγελία από μία σοβαρή κοπέλα. Απέναντι σε έναν άνθρωπο που βεβαίως τον έχω φέρει στην εκπομπή, βεβαίως τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Στις περιπτώσεις που υπόκεινται σε νομοθετικές διαδικασίες και ανακρίσεις λένε πως όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Τα τελευταία χρόνια το έχουμε λίγο αλλάξει αυτό, δεν λέω ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό, καθόλου, όλοι είναι ένοχοι μέχρι να αποδειχτούν αθώοι. Ας το πάμε λοιπόν έτσι. Ότι όλοι είναι ένοχοι, τους ερευνούμε σαν να είναι ένοχοι μέχρι, αν καταφέρουν να αποδείξουν την αθωότητά τους. Να το πάμε λοιπόν έτσι; Να το πάμε έτσι» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν έχω να κάνω την υπεράσπιση κανενός, δεν είμαι υποχρεωμένη, δεν είμαι δικηγόρος κανενός. Ούτε του Πέτρου Φιλιππίδη ήμουν, που κι αυτόν τον είχα φιλοξενήσει. Ούτε του Δημήτρη Λιγνάδη που κι αυτόν τον είχα φιλοξενήσει κι αν τον είχα δοξάσει στις εκπομπές. Κανενός! Στο ίδιο μετερίζι βράζουμε όλοι, τηλεόραση κάνουμε. Έρχονται αυτοί οι άνθρωποι, τους αγκαλιάζουμε, τους φιλάμε… Σήμερα εσένα, αύριο εσένα. Σε ένα χρόνο θα ακούμε γι’ άλλους που τους φέραμε πέρυσι… Και πάλι θα ανεβάζετε φωτογραφίες και θα λέτε ‘κοίτα τα ξεφτιλίκια σου’».

ieidiseis.gr