Νέα χορηγία της P&G που στηρίζει έμπρακτα την επιστημονική έρευνα στη χώρα μας εδώ και 23 χρόνια

Η P&G, στηρίζοντας την επιστημονική έρευνα στην Ελλάδα, απένειμε για 23η συνεχόμενη χρονιά τη χορηγία Επιστημονικής Έρευνας εις μνήμην Θεόδωρου Κουλουρίδη στο πλαίσιο του 37ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη.

Με τη χορηγία αυτή η Εταιρία συμπληρώνει τη μακροχρόνια παρουσία της στο χώρο της στοματικής υγιεινής μέσα από τα προϊόντα της Oral B στηρίζοντας έμπρακτα το Ελληνικό επιστημονικό ταλέντο και την καινοτόμο έρευνα στον τομέα της οδοντιατρικής.

Η χορηγία «Θ. Κουλουρίδη» αποτελεί μέρος του ετήσιου Προγράμματος Χορηγιών της P&G το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον δύο ακόμα χορηγίες στους τομείς γυναικείας υγιεινής (χορηγία «Γ. Παπανικολάου») και βρεφικής φροντίδας (χορηγία «Παιδί και Υγεία»), επίσης τομείς που η εταιρία υπηρετεί με τα γνωστά σήματα Αlways και Pampers. Μέσα στα 20 και πλέον χρόνια που πραγματοποιούνται οι χορηγίες, έχουν διατεθεί περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ επιτρέποντας σε περισσότερες από 85 ερευνητικές ομάδες να πραγματοποιήσουν το ερευνητικό τους έργο.

Ο Αντιπρόεδρος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Λ. Τσαλίκης  δήλωσε: «Η χορηγία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για το χώρο της οδοντιατρικής, καθώς όχι μόνο τιμά, αλλά και απηχεί τις απόψεις του καθηγητή Κουλουρίδη, ενός από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες ερευνητές στο χώρο της οδοντιατρικής παγκοσμίως. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, εταιρίες όπως η P&G να είναι κοντά στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα και να στηρίζουν τους νέους επιστήμονες δίνοντάς τους το έναυσμα αλλά και τα απαραίτητα εφόδια για να παραμείνουν στη χώρα μας και να προσφέρουν καινοτόμο έρευνα».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της P&G Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Δέσποινα Πάσσαρη, πρόσθεσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, που για περισσότερο από δυο δεκαετίες, βρισκόμαστε δίπλα στους νέους επιστήμονες της Χώρας μας. Πρωτοβουλίες σαν τη Χορηγία Θ. Κουλουρίδη είναι η καλύτερη απόδειξη ότι σήματα με μακρά ιστορία και καινοτομία όπως η Oral-B τα οποία αγγίζουν εκατομμύρια ανθρώπων καθημερινά, μπορούν να βοηθούν τις εταιρίες αλλά και την κοινωνία να πάνε μπροστά».

Σχετικά με την Procter & Gamble:

H P&G αγγίζει με τα προϊόντα της περίπου 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η Εταιρία κατέχει ένα από τα πιο δυνατά χαρτοφυλάκια κορυφαίων προϊόντων εμπιστοσύνης και ποιότητας, μεταξύ των οποίων: Always®, Ariel®, Crest®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®, Vicks®, Viakal, Swiffer, Aussie. Η P&G επιχειρεί σε περίπου 70 χώρες παγκοσμίως. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.pg.com για τα τελευταία νέα και περισσότερες πληροφορίες για την P&G και τα προϊόντα της.